2017.08.18. 17:44:12 14182 347

Új játékokkal várunk! Most gyorsan növelheted a nyereményed!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Úgy érzed, egy kicsit lemaradtál a nyári játékfolyamról a nyaralás és szabadságok, vagy éppen a kerti munkák miatt? Most gyorsan bepótolhatod a lemaradást, és pár kattintással növelheted a nyereményszámlád összegét! Közben még szórakozhatsz is, és a pénznyereményen kívül akár Lenovo tabletet, iPhone S6-ot, Római vakációt, wellness-t és más utazást is nyerhetsz!

Nyertes - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyertes

A nyári nyereményjátékunk lesz a te szerencse hozód? Csatlakozz mihamarabb, ha még nem tetted volna meg, hiszen új partnerajánlatokkal várunk:

1. Nyerd meg a 3 db Lenovo tablet egyikét egy regisztrációval>>

2. Nyerj Media Markt utalványt, római vakációt vagy wellness élménycsomagot itt>>

3. 400.000 Ft összértékű utalvány? Akár most azonnal! Kattints ide, és letöltheted! Ezenkívül egy iPhone 6S-t is nyerhetsz!

4. Nyerj egy félmilliós álomutazást itt>>

Még több partner ajánlata vár rád a profiloldaladon, csak lépj be a játékba!>>

Még nem vagy tagja a PROAKTIVdirekt nyereményjáték és életmód magazin közösségének?

Csatlakozz most, és még többet is nyerhetsz>>

Miről szól a játék? A nyerésről!

  1. Napi 1000 Ft-ot gyűjthetsz virtuális nyereményszámládra, ha mindennap ellátogatsz hozzánk.
  2. 4 cikk elolvasásával akár 2000 Ft-ot is hozzátehetsz naponta a nyereményalapodhoz. Itt kérhetsz értesítést megjelent cikkeinkről, és kiválaszthatod az érdeklődési köreidet is!>>
  3. Válaszolhatsz kérdőívünk kérdéseire, és ezzel 3.000 Ft-ot zsebelhetsz be kérdésenként!
  4. A fenti partnerajánlatokban való részvétel minimum 1000 Ft-ot érhet számodra - ezt fixen a következő sorsoláson megnyerhető összeghez hozzáadjuk -, de akár 1.000.000 Ft-ot is érhet egy regisztráció, ha a Te nevedet húzzuk ki a bónusz nyereménynövelés sorsolásán.
  5. Facebook megosztásaidért oly annyira hálásak vagyunk, hogy szintén 1.000.000 Ft nyereménynövelést sorsolunk ki a cikkeinket posztoló tagok között! (A cikkek alatt található gombokat illetve linket használd!)
  6. Hívd meg barátaidat is! Az invitálásodnak köszönhető új tagok után 10.000 Ft-ot írunk jóvá a nyereményszámládon.
  7. Amennyiben ezen a sorsoláson nem Te nyernél, akkor sincs okod csüggedni, hiszen az összegyűjtött összeg ott marad virtuális számládon, és legközelebb megnyerheted - sőt, tovább növelheted!

Az így gyűjtögetett összeget negyedéves sorsolásainkon nyerheted meg. A következő sorsolás időpontja: 2017. szeptember 12.

A részletes játékszabályzatod itt olvashatod.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...