2020.08.24. 15:37:34 10163 248

Tükrök a lakásban – Iránymutatás a feng shui szerint
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A feng shuiban kiemelkedő szerepe van a tükröződő felületeknek, ugyanis a csi-áramlásokat kedvezően tudjuk velük irányítani! Így a megfelelő helyre akasztott tükörrel energiahiányos helyekre tudjuk áramoltatni a csit. Azonban a tükör formája sem mindegy!

Tükör a fürdőszobában - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tükör a fürdőszobában

A legtöbb jól szervezett és szépen berendezett otthon akarva-akaratlanul is alkalmazza a feng shui alapelveit. Amikor arra törekszünk, hogy a kellemes hangulat és több természetes fény uralja a teret, nem kerülhetjük el a tükrök át- vagy felhelyezését sem.

Amit jobb elkerülni a tükrök kapcsán:

  1. Ne akasszunk a falra homorú tükröt, mert kicsinyítik, és fejjel lefelé fordítják a képet! Ugyancsak tiltólistán vannak a törött, homályos és mozaiktükrök is.
  2. Soha ne akasszunk egymással szembe két tükröt, mert ezek között meg fog rekedni az energia!
  3. A hálószobában található tükrök sajnálatos módon visszaverik ránk az alvás közben távozó negatív energiákat. A konyhában pedig a tűz elemmel kerül ellentétbe a vizet képviselő tükör.
  4. Semelyik, de főként a bejárati ajtóval szembe se helyezzünk el tükröt, mert így a beáramlani próbáló energia nagy része visszaverődhet.

Erre törekedj tükrök használatánál:

  1. Válassz sík felületű vagy kissé domborúbb tükröt! Ez utóbbi szélesebb képet nyújt, és jobban szét lehet szórni az energiát és a fényt.
  2. Használj a célnak megfelelő nagyságú tükröket! Ha az arcodat szeretnéd benne megnézni, tükröződjön benne az egész fejed. Ugyanígy járjunk el az egész alakot mutatni hivatott tükörnél is, ne vágja el a tükör széle a tükörképünket!
  3. Egy hosszú tükör jó szolgálatot tehet az étkezőasztal szomszédságában, ezáltal megduplázhatod a támogatási körödet. (Bár a kedvező hatás nagyban függ a vendégek személyétől is.)
  4. Fényforrások, főleg gyertyafény megkétszerezéséhez bátran használható tükör. Ki ne szeretne tehetősebb lenni? A folyosók falai szinte kiáltanak egy tükörért, hogy az ott áramló csi kicsit lelassulhasson – Egy a lényeg, az ne a végére kerüljön!
  5. Fő szabályként elmondható, hogy a tükör nem kerülhet mögénk, úgy érdemes íróasztal és kanapé közelében elhelyezni a tükröt, hogy pozitív dolgot lássunk benne ültünkben, és rálássunk a tér azon pontjaira is benne, ami nélküle rejtve maradna.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...