2023.07.09. 14:00:09 6594 242

Tárold jól és használd sokáig! – A hosszú életű körömlakk titka
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha végre megtaláljuk a kedvenc árnyalatú körömlakkunkat (vagy a több kedvenc árnyalatunkat), lehetőleg szeretnénk azt sokáig viselni, használni. Fontos ismernünk olyan trükköket, amikkel a körmünkön maradhat meg sokáig. És azt sem árt tudnunk, hogy mire kell figyelnünk, hogy az üvegben is jól érezze magát!

Körömlakk - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Körömlakk

Ha nem szeretnéd, hogy a körömlakkod besűrűsödjön, beszáradjon, hanem hosszú ideig használnád, a következő, tárolással kapcsolatos infókat mindenképpen tedd magadévá.

Hogy ne ragadjon!

A kis üvegcse csavaros tetejéhez sokszor odaragad a kupak (hiszen az apró ecsetről ide húzzuk le a maradék lakkot) és nem kevés erő kell annak megmozdításához. Ám ez nem csak emiatt kellemetlen. Ilyenkor az üveg nem zár jól, nagyobb rá az esély, hogy hamarabb beszárad a lakk. Ügyelj rá, hogy az üveg száját minden használat után tisztítsd meg a maradék körömlakktól. Ha ez megvan, kend át vazelinnel, vagy körömlakklemosóval átitatott vattával. Ha az üveg jól záródik, és a felesleges lakk lekerül a csavaros részről, nem csak a beszáradást kerülheted el, hanem azt is, hogy a baktériumok bekerüljenek az üvegbe, lerövidítve ezzel a lakk élettartamát.

Ha már megtörtént a baj

Ha besűrűsödött a lakkod, megoldás lehet rá az erre való, körömlakk hígító folyadék. Csak önts bele az előírtak szerint, és már használhatod is. Ha ennek a „csodaszernek” híján vagy, tedd a kis üveget néhány percre meleg vízbe, hogy a sűrű lakk felhíguljon.

Ahol jól érzi magát

A körömlakk, ahogy a kozmetikai termékek általában, száraz, sötét és hűvös helyen érzik jól magukat. A jól fűtött helyiségekben már túl meleg van a kis üvegnek, a hűtőszekrényben viszont túl hideg. A hálószobában, az éjjeliszekrény fiókjában viszont ideális a szálláshely a számára.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...