2016.05.28. 14:00:58 9197 224

Szörnyű haj = szörnyű nap? – Így kerüld el!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak napok, amikor az ember haja egyszerűen nem hajlandó úgy állni, ahogy ő azt szeretné. Mert elfeküdtet, mert nem raktál rá elég hajfixálót, mert párás az idő, mert száraz az idő, vagy egyszerűen mert csak. Persze, kétségbeesni nem szabad, mert mindenre van megoldás!

Rossz haj nap - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rossz haj nap

Mert mihez is kezdene egy nő az ő leleményessége, találékonysága nélkül? Ha épp nincs kéznél egyik sem, a hajad viszont szörnyű, talán a következő tippek segítenek.

Ha nem volt időd hajat mosni

Ha a hajad nem épp friss, sőt, egy kicsit zsíros is, egy kis hintőpor segíthet. Szórj a porból a hajadra, oszlasd el egy fésűvel, hogy nehogy foltos maradjon! Aztán fújj rá egy kis lakkot, hajspray-t, hogy ezzel is leplezni tudd a zsírosságot.

Ha mindenhogy áll, de leginkább sehogy

Ha a hajad csak élettelenül lóg le a fejedről, pedig Te már mindent megpróbáltál? Akkor elő egy kis púderrel és egy fogkefével! A finom sörtékkel könnyedén felviheted a púdert a hajtövekhez, ami a kefével való fésülésnek köszönhetően kap egy kis tartást.

Az a fránya pára

Ha odakint párás az idő, egyvalamit nem érdemes: bosszankodni miatta. Merthogy bármilyen mérges is vagy, attól az időjárás nem változik. Inkább cselezd ki: ha egyenes hajad, kösd fel, vagy fond be. Ha hullámos sörénnyel áldott meg a sors, csinálj egy izgalmas kis kontyot a fejed tetején.

Gyógyír száraz hajvégekre

Ha hajvégeid száraznak tűnnek, segítségül hívhatod a kókuszolaj „csodatevő” erejét! Tégy pár cseppet a tenyeredbe, majd oszlasd el a száraz hajvégeken! Ha nincs otthon éppen kókuszolajból, a kézkrémed is megteszi.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...