2017.10.14. 13:46:35 13188 311

Szép mellek? – Tegyél érte nap mint nap!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak olyan szerencsések, akiknél hiába múltak el a kamaszévek, hiába szültek, szoptattak, a mellük még ma is ugyanolyan feszes, mint fiatal korukban. Míg a többség ezzel szemben kénytelen felújítani a teljes melltartó készletét, hiszen azok a cicik már korántsem olyanok, mint új (vagy kevésbé új) korukban.

Szép dekoltázs - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szép dekoltázs

Természetesen a gravitáció, az öröklött formák ellen mi sem vehetjük fel a harcot, de néhány apró trükkel, amit beillesztünk a napi, heti, havi rutinunkba, talán mégis elégedettebben válogatunk majd melltartót.

Zuhanyzáskor is figyelj!

A hideg-meleg vizes váltózuhany nem csak a combodnak, hasadnak tesz jót, hanem a melleknek is. Élénkít, feszesít, hiszen a hideg, majd a meleg hatására a véredények hol összehúzódnak, hol kitágulnak. Arra figyelj, hogy körkörös mozdulatokat végezve irányíts a zuhanyfejet a célpontra.

Erősíts!

Fontos a külső ápolás mellett a mellizmok erősítése is! Iktass be napi, de legalább heti rendszerességgel súlyzós gyakorlatokat. Ha nincsenek otthon súlyok, egy-egy 1 literes ásványvizes flakon is megteszi. Például itt van néhány gyakorlat, ami segíthet:

Távolítsd el az elhalt hámsejteket!

Ha arc- vagy testradírozás, ne feledkezz meg a melleidről sem! Szabadíts meg őket is az elhalt hámsejtektől! Simábbá, szebbé varázsolod így bőrödet, és a vérkeringésed is felélénkül, feszesítve tested ezen részét.

Krémezd is!

A napi rutinból ne maradjon ki tested ezen részének bekrémezése sem! Nedvességgel tölti fel a bőrt, így rugalmasabb, feszesebb, élettel telibb lesz.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...