2018.06.09. 13:10:21 11497 291

Spórolnál a fodrászon? – Így tedd!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bevallom őszintén, megesett velem is a mögöttem álló évek folyamán, hogy a hajamra már igencsak ráfért volna egy látogatás a fodrásznál, a pénztárcám viszont azt mondta: „Ezzel még érdemes lenne várni…”. Hát, mit tehettem volna, húztam még a dolgot, amíg lehet. De egyszer mindennek eljön az ideje…

Hajvágás házilag - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hajvágás házilag

Bizony, bizony, a hajvágásnak, festésnek, szóval, ennek az egész „hajmacerának” is! Ám ha szeretnéd viszonylag olcsón megúszni a dolgot, szemezgess a következő tippek közül.

Bátraké a szerencse!

Ha érzel magadban kellő bátorságot, kreativitást, akkor akár Te magad is levághatod a hajadat otthon. Én nem bíztatnék senkit ilyesmire, de ahogy fentebb is írtam: bátraké a szerencse!

Ha bírod az extrém dolgokat!

Nem egy fodrász próbálja ki magát különböző versenyeken! Ha Te ismersz ilyet, és szívesen feláldoznád a frizurád a kreativitás, versengés oltárán, akkor legyél hajmodell! Különlegesebbnél különlegesebb frizuráid lesznek, az biztos!

Ha nem ragaszkodsz a tapasztalathoz!

Amennyiben úgy érzed, a Te hajaddal akár egy kezdő is elbánik, akkor keress, vagy éppen olvasd figyelmesen a különböző hirdetéseke, főként az interneten, mert sok fodrásztanuló keres olyan személyeket, akiken „gyakorolhat”. Ráadásul ingyen, tehát fizetned sem kell a szolgáltatásért. Nyilván, itt az extrém kérések nem játszanak, de egy kiigazítás, mosás, beszárítás, esetleg hajfestés belefér.

Forrás: haushaltstipps.net, youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...