2023.06.25. 10:59:33 5148 247

Pizza grillen! – Miért ne?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Június már bőven a grillezés időszaka, úgyhogy jócskán be vagyunk már tárazva jobbnál jobb grillreceptekből. Ettől függetlenül érdemes nyitott szemmel és füllel járni, mert hátha akad még kipróbálásra méltó és grillre való ötlet.

Pizza, bacon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pizza, bacon

Pizzát még biztos nem grilleztél, pláne nem ilyen formában! Szedd össze a **hozzávalók*at, izzítsd be a grillsütőt és már indulhat is a kerti móka!

  • 20 dkg bacon

  • 1 dl olívaolaj

  • 1 csomag fagyasztott pizzatészta

  • 1 darab fokhagyma

  • 1 ág rozmaring

A rozmaringot vágd apróra, a fokhagymát nyomd át fokhagymanyomón. Mehetnek is az olajba, amivel keverd össze alaposan! Hagyd állni a keveréket nagyjából 2 órán keresztül. A pizzatésztát terítsd ki, majd vágd csíkokra. Kenj le minden csíkot az olajos keverékkel, majd tegyél minden tésztacsíkra egy-egy bacon csíkot. Ezután jöhetnek a pálcikák, amikre óvatosan tekerd fel a baconos tésztacsíkokat. Még egyszer kend le vékonyan az egészet olajjal, majd mehet a grillre, de inkább a kevésbé forró részére. Süsd addig, amíg ropogós nem lesz!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...