2022.05.24. 09:40:00 5992 191

Párosan a városban - Hétvégi programok kettesben
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A munkahelyi és a ház körüli tennivalók sűrűjében alig várjuk a közös nyaralás felüdítő napjait. Sajnos a nyári szabadság előtt és után is megsűrűsödnek a feladataink, de legyünk résen és figyeljünk a kapcsolaterősítő együtt töltött, minőségi idő meglétére is.

Szerelmes kerékpárosok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szerelmes kerékpárosok

A szerelemnek múlnia kell. Ez nem igaz! A kölcsönös odafigyeléssel és a hétköznapokba belecsempészett rövid kis randikkal sokáig loboghat a tűz. Hogy ne legyen unalmas a mozi és vacsora kombináció, időnként csempésszetek bele életetekbe egy-egy különlegesebb hétvégi programot is! A legjobb, hogy messzire sem kell menned a lakhelyedtől, hiszen társad társasága mindent megszépít.

Szabadtéri hétvége sportosan

A késő tavaszi és a kora nyári időjárás még tökéletes a szabadtéri időtöltésekhez: A bogarak és szúnyogok sem köröznek körülöttünk olyan nagy tömegben, ráadásul még kibírhatatlan hőség sincs. Naptejről és fejfedőkről azért ne feledkezzetek meg! A tét nélküli sportos versengés - pl. tenisz, görkorcsolya - egyszerre kapcsolnak ki és hoznak közelebb titeket egymáshoz.

Elegáns romantika kicsiben

Hívd segítségül a kedvenc Hollywood-i filmedet és másold le álmaid randevúját! Vacsora a város legelegánsabb éttermében, ahová végre valóban ki lehet öltözni? Csónakázás a tavon? Kerékpározás egy virágzó pipacsmező mentén? Piknik a kedvenc parkodban? Autósmozi és lopott csókok? Bármi is legyen a vágyad, most itt a lehetőség megvalósítani!

Ínyenc nap ízlésetek szerint

Válasszon ki mindegyikőtök egy-egy különleges vagy nagy kedvenc ételt és főzzétek meg egymásnak a másik kívánságát! Még jobb, ha a kiválasztott fogásokat közösen készítitek el. A konyhában szükséges csapatmunka növeli a harmóniát és sok vidám percet is okozhat. Főleg, ha tejszínhab vagy más hasonló alapanyag is szerepel a hozzávalók között. Legyetek kreatívok :-)

Lusta vasárnap a tökéletes pihenésért

Tilos az ébresztőóra, tilos a főzés és a takarítás, de még a család többi tagját sem hívhatjátok át. Hogy hangzik?
Készüljetek elő előző nap, hogy a hosszan tartó lustálkodás után fejedelmi ágyban reggelit tudjatok fogyasztani. Olvasgassatok a kanapén vagy a teraszon összebújva, míg el nem érkezik az ebédrendelés ideje. Adjatok egymásnak egy-egy kényeztető masszást és a könnyed, gyertyafényes vacsoráról se feledkezzetek meg!

Tartsatok technikamentes napot!

De jó is kiszabadulni a munkahelyről péntek délután! Irány a szabad levegő! De apropó! Ehhez minek is a mobilunk? Ha valóban egymásra szeretnétek figyelni, ki lehet kapcsolni, vagy urambocsá' otthon is lehet hagyni egypár óra erejéig a telefont. A képernyő helyett itt az ideje ismét egymás szemébe nézni!

Forrás: www.ohlala.ca

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.