2023.09.04. 10:59:47 6661 238

Most indulsz nyaralni? – Ezeket a ruhadarabokat, kiegészítőket mellőzd!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nyaralni, pihenni indulni csodás, felemelő érzés. Az előtte való pakolást, bőröndbe, táskába való „tetriszezést” már kevésbé nevezném annak, de kibírható. Sokszor azt sem egyszerű eldönteni, miben utazzunk, hiszen a kényelem mellett fontos a praktikum is, és persze, az sem árt, ha csinosnak érezzük magunkat.

Készülés nyaralásra - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Készülés nyaralásra

Hogy mit érdemes, illetve mit nem magunkra ölteni a nagy utazás alkalmával? Íme, a lista a legfontosabbakról!

Kényelmes, de praktikus

Ez úgy általában igaz, ha az utazáshoz való ruházatot választjuk ki. Bár az, hogy kinek mi a kényelmes és a praktikus, az már egy teljesen más dolog. Van, akinek erről a farmer-póló-sportcipő kombó jut az eszébe, míg másnak ugyanilyen kényelmes egy magassarkú topánka is.

Rétegesben a legjobb

Azzal viszont mindannyiunk egyet ért, hogy ha több szár kilómétert utazunk az otthonunktól, a legjobb, ha rétegesen öltözködünk, hiszen nem minden esetben tudjuk kiszámolni, hogy útközben, vagy éppen az úticélunknál milyen lesz az időjárás.

Még egy pár szót a ruházatról

Jobban mondva, a cipőről! Ha repülőgéppel utazol, ügyelj rá, hogy fém, vagy fémes darab ne legyen a lépődben, mert könnyen fennakadhatsz az ellenőrző kapun! A nagyobb méretű, oversized ruhadarabok szintén gyanúsak lehetnek az ellenőrzésnél, úgyhogy válasszunk inkább a saját méretünket megközelítő ruhadarabokat.

A kevesebb több!

Hajbavalók, ékszerek esetén ez az állítás bőven megállja a helyét mert a fémes részek szintén okozhatnak fennakadást egy-egy ellenőrzésen!

A jóból is megárt a sok!

A parfümmel csak csínján, ha lehet! Sem Neked, sem utastársaidnak nem a legjobb, ha több órán keresztül a Te illatodtól bódultan utaznak!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...