2016.03.13. 13:51:30 14843 335

Milyen nő vagy a horoszkópod szerint?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A csillagok befolyással lehetnek arra, hogy milyen karakter, milyen személyiség vagy. De melyik jegy vajon a legszenvedélyesebb, a legkedvesebb vagy a legmélyebb érzésű? Vannak egyáltalán ilyen „legek”? Mit mond a horoszkópunk a személyiségünkről, ha nőnek születtünk?

Horoszkóp - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Horoszkóp

A Nőnap hetében, nézzük milyenek is vagyunk mi nők, a horoszkópunk szerint.

Először vegyük sorra a tűz jegyeket:

Kos (március 21. - április 20.)

Harcos amazon vagy, aki bármivel és bárkivel megküzd a szeretteiért, úgy hogy mindeközben még nőies is tud maradni. Szeretsz a saját fejed után menni, és vágysz arra, hogy körbe rajongjanak, hogy tiszteljenek és elismerjék az erődet. Szükséged van a kihívásokra, a célokra az élet minden terültén. Anyaként nem vagy túl türelmes, de odaadó vagy, és ezzel pótolod ezt a hiányosságot. Szeretőként érdekes és izgalmas vagy.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Szereted, ha kényeztetnek, ha elismernek és a szeretetükről biztosítanak a családtagjaid, akárcsak egy igazi királynőt. Ehhez méltóan szeretsz uralkodni is felettük, legyen szó a gyermekeidről vagy a párkapcsolatodról. Vezetői, tanácsadói képességeid kimagaslóak, szereted a versenyhelyzeteket, és foggal-körömmel tudsz küzdeni azért, amit a fejedbe vettél. Odaadó vagy és jóindulatú, de néha erőszakosan ragaszkodsz az elképzeléseidhez. Szenvedélyes szerető vagy.

Nyilas (november 23. - december 20.)

A szabadság rendkívül fontos a számodra, imádsz felfedezni, világot látni, élményeket gyűjteni. Vonzanak az újdonságok, szereted fejleszteni magad. Mindenről van véleményed, és nem is rejted azt el mások elöl. Hajlamos vagy túlgondolni a dolgokat, rágódó lélek vagy. Őszinte vagy és lelkes, nem jellemző rád a kétszínűség. Hiszed, hogy eljön érted a herceg fehér lovon, elég romantikus alkat vagy, hiszel a szerelemben.

A föld elemek:

Bika (április 21. - május 20.)

A tipikus, ízig-vérig nő vagy, aki bölcs, ám néha mégis naivan viselkedsz, erős és szenvedélyes vagy. Siker, pénz, csillogás – ez mind kell neked, de boldog vagy a családod mellett is, a lényeg, hogy biztonságban érezd magad. Hűséges típus vagy, de ha elhanyagolnak, azt nem szívleled. Szereted a természetességet és kedves vagy a közelebbi és a kevésbé közeli ismerősökkel is. Összességében sikeres vagy az életben, ezt reális látásmódodnak is köszönheted.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Stílusérzéked lenyűgöző, a rendszeresség, a következetesség híve vagy, igyekszel, hogy minden rendben legyen körülötted. Törekszel a tökéletességre, mindig tartod magad az elveidhez, néha ezért merevnek tartanak. Másokkal szemben jóindulatú vagy, a barátaidat megválogatod, de nagyon megbecsülöd őket. Szívesen vendégül látod ismerőseidet, de alapos szervezés előzi meg az eseményeket. A párválasztásban is az igényesség jellemző rád, a tökéletest keresed, ezért lehet, hogy egyedül maradsz. A szexben nem vagy kifejezetten szenvedélyes. A gyermekeiddel is maximalista vagy.

Bak (december 21. -január 19.)

A törékenység távol áll tőled, erős vagy és határozott, bár ezeket a tulajdonságokat csak a kor előre haladtával sajátítod el teljesen. Nagyon diplomatikus tudsz lenni, jól meggondolod, hogy kinek, mit mondasz. Általában tanult nő vagy, aki képes saját magáról gondoskodni. Jellemzően uralod a párkapcsolataidat, és nehéz meghódítani a szívedet. A biztonságot keresed, hűséges típus vagy, és kiváló anya.

Levegő elemek:

Ikrek (Május 21. - június 21.)

Fontos számodra a kommunikáció, társasági lény vagy, nem szereted az egyedüllétet és a monotonitást. Neked térre, élményre, információra van szükséged. Értékeled a humort, de komoly is tudsz lenni, és nagyon együtt érző vagy, sőt, önfeláldozó. Hajszolod az új dolgokat, nem igazán tudsz megállapodni, és nem vagy kitartó. Igyekszel független maradni a párkapcsolatban is, de mivel elragadó vagy és támogató, ezért rajonganak érted.

Mérleg (szeptember 23. - október 23.)

Kissé hiú vagy, de ez nem véletlen. Vonzod a tekinteteket eleganciádnak köszönhetően. Nem szeretsz pánikolni, képes vagy higgadt maradni a necces helyzetekben is. Inkább az értelem vezérel, mint az érzelem, folyton keresed az egyensúlyt. Nem kedveled a durvaságot, szereted a művészeteket, főleg a zenét. Nagyon elbűvölő vagy, és alaposan megfontolod, hogy kivel kerülsz kapcsolatban.

Vízöntő (január 20. - február 18.)

Téged az Isten is vezetőnek teremtett, csupa nagy dolog érdekel, nem állnak távol tőled a világmegváltó gondolatok. Te hiszel abban, hogy a hibáinkból is lehet tanulni, felelősséget vállalsz a dolgaidért. Általában szorgalmas és sikeres vagy. Válogatós vagy a férfiak terén, a szerelem nagy dolog a számodra, de ha valakit közel engedsz magadhoz, az bájos és odaadó természeted miatt nem akar majd elengedni.

Víz elemek

Rák (június 22. - július 22.)

Gondoskodó vagy, mint egy anya és játékos, mint egy gyermek. Nagyon család centrikus vagy, a gyereknevelés fontos számodra, és egészen kreatívan állsz hozzá a benned lakozó gyermeknek köszönhetően. Nagyon odaadó vagy, és ezt gyakran kihasználják a férfiak. Az otthonod mindennél fontosabb, folyton azt rendezgeted, szépítgeted, igényled a családod támogatását, elismerését.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Makacs és kitartó vagy, gyakran elemezgeted magad, a körülötted lévő embereket, kissé kritikus vagy. Jellemzőek rád a szélsőségek, ezért nehéz kiismerni. Hűséges típus vagy, aki a hűtlenséget nagyon nem díjazza. Szenvedélyes és odaadó szerető vagy, ám a férjedtől néha függő viszonyba kerülsz. Jó a beleérző képességed, őszinteségre, biztonságra vágysz.

Halak (február 19. - március 20.)

Bátran bízhatsz a megérzéseidben, hiszen nagyon jók. Rendkívül érzelmes vagy és titokzatos, nehéz a lelkedet megfejteni, igazán a közelébe férkőzni. Kedvesség, báj, odaadás – ez mind jellemző rád. Igazi művészlélek vagy, álmodozó típus, akinek szüksége van a romantikára a hétköznapokban is, elvárod a támogatást, a folytonos visszaigazolást az emberek szeretetéről. Szerencsére együttérző és kedves jellemed biztosítja ezt a számodra, mégis sokszor elégedetlen vagy. Hangulatod változékony, nem idegenek tőled a szélsőségek.

Forrás: jellemrajzok.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.