2016.03.13. 13:51:30 14805 335

Milyen nő vagy a horoszkópod szerint?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A csillagok befolyással lehetnek arra, hogy milyen karakter, milyen személyiség vagy. De melyik jegy vajon a legszenvedélyesebb, a legkedvesebb vagy a legmélyebb érzésű? Vannak egyáltalán ilyen „legek”? Mit mond a horoszkópunk a személyiségünkről, ha nőnek születtünk?

Horoszkóp - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Horoszkóp

A Nőnap hetében, nézzük milyenek is vagyunk mi nők, a horoszkópunk szerint.

Először vegyük sorra a tűz jegyeket:

Kos (március 21. - április 20.)

Harcos amazon vagy, aki bármivel és bárkivel megküzd a szeretteiért, úgy hogy mindeközben még nőies is tud maradni. Szeretsz a saját fejed után menni, és vágysz arra, hogy körbe rajongjanak, hogy tiszteljenek és elismerjék az erődet. Szükséged van a kihívásokra, a célokra az élet minden terültén. Anyaként nem vagy túl türelmes, de odaadó vagy, és ezzel pótolod ezt a hiányosságot. Szeretőként érdekes és izgalmas vagy.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Szereted, ha kényeztetnek, ha elismernek és a szeretetükről biztosítanak a családtagjaid, akárcsak egy igazi királynőt. Ehhez méltóan szeretsz uralkodni is felettük, legyen szó a gyermekeidről vagy a párkapcsolatodról. Vezetői, tanácsadói képességeid kimagaslóak, szereted a versenyhelyzeteket, és foggal-körömmel tudsz küzdeni azért, amit a fejedbe vettél. Odaadó vagy és jóindulatú, de néha erőszakosan ragaszkodsz az elképzeléseidhez. Szenvedélyes szerető vagy.

Nyilas (november 23. - december 20.)

A szabadság rendkívül fontos a számodra, imádsz felfedezni, világot látni, élményeket gyűjteni. Vonzanak az újdonságok, szereted fejleszteni magad. Mindenről van véleményed, és nem is rejted azt el mások elöl. Hajlamos vagy túlgondolni a dolgokat, rágódó lélek vagy. Őszinte vagy és lelkes, nem jellemző rád a kétszínűség. Hiszed, hogy eljön érted a herceg fehér lovon, elég romantikus alkat vagy, hiszel a szerelemben.

A föld elemek:

Bika (április 21. - május 20.)

A tipikus, ízig-vérig nő vagy, aki bölcs, ám néha mégis naivan viselkedsz, erős és szenvedélyes vagy. Siker, pénz, csillogás – ez mind kell neked, de boldog vagy a családod mellett is, a lényeg, hogy biztonságban érezd magad. Hűséges típus vagy, de ha elhanyagolnak, azt nem szívleled. Szereted a természetességet és kedves vagy a közelebbi és a kevésbé közeli ismerősökkel is. Összességében sikeres vagy az életben, ezt reális látásmódodnak is köszönheted.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Stílusérzéked lenyűgöző, a rendszeresség, a következetesség híve vagy, igyekszel, hogy minden rendben legyen körülötted. Törekszel a tökéletességre, mindig tartod magad az elveidhez, néha ezért merevnek tartanak. Másokkal szemben jóindulatú vagy, a barátaidat megválogatod, de nagyon megbecsülöd őket. Szívesen vendégül látod ismerőseidet, de alapos szervezés előzi meg az eseményeket. A párválasztásban is az igényesség jellemző rád, a tökéletest keresed, ezért lehet, hogy egyedül maradsz. A szexben nem vagy kifejezetten szenvedélyes. A gyermekeiddel is maximalista vagy.

Bak (december 21. -január 19.)

A törékenység távol áll tőled, erős vagy és határozott, bár ezeket a tulajdonságokat csak a kor előre haladtával sajátítod el teljesen. Nagyon diplomatikus tudsz lenni, jól meggondolod, hogy kinek, mit mondasz. Általában tanult nő vagy, aki képes saját magáról gondoskodni. Jellemzően uralod a párkapcsolataidat, és nehéz meghódítani a szívedet. A biztonságot keresed, hűséges típus vagy, és kiváló anya.

Levegő elemek:

Ikrek (Május 21. - június 21.)

Fontos számodra a kommunikáció, társasági lény vagy, nem szereted az egyedüllétet és a monotonitást. Neked térre, élményre, információra van szükséged. Értékeled a humort, de komoly is tudsz lenni, és nagyon együtt érző vagy, sőt, önfeláldozó. Hajszolod az új dolgokat, nem igazán tudsz megállapodni, és nem vagy kitartó. Igyekszel független maradni a párkapcsolatban is, de mivel elragadó vagy és támogató, ezért rajonganak érted.

Mérleg (szeptember 23. - október 23.)

Kissé hiú vagy, de ez nem véletlen. Vonzod a tekinteteket eleganciádnak köszönhetően. Nem szeretsz pánikolni, képes vagy higgadt maradni a necces helyzetekben is. Inkább az értelem vezérel, mint az érzelem, folyton keresed az egyensúlyt. Nem kedveled a durvaságot, szereted a művészeteket, főleg a zenét. Nagyon elbűvölő vagy, és alaposan megfontolod, hogy kivel kerülsz kapcsolatban.

Vízöntő (január 20. - február 18.)

Téged az Isten is vezetőnek teremtett, csupa nagy dolog érdekel, nem állnak távol tőled a világmegváltó gondolatok. Te hiszel abban, hogy a hibáinkból is lehet tanulni, felelősséget vállalsz a dolgaidért. Általában szorgalmas és sikeres vagy. Válogatós vagy a férfiak terén, a szerelem nagy dolog a számodra, de ha valakit közel engedsz magadhoz, az bájos és odaadó természeted miatt nem akar majd elengedni.

Víz elemek

Rák (június 22. - július 22.)

Gondoskodó vagy, mint egy anya és játékos, mint egy gyermek. Nagyon család centrikus vagy, a gyereknevelés fontos számodra, és egészen kreatívan állsz hozzá a benned lakozó gyermeknek köszönhetően. Nagyon odaadó vagy, és ezt gyakran kihasználják a férfiak. Az otthonod mindennél fontosabb, folyton azt rendezgeted, szépítgeted, igényled a családod támogatását, elismerését.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Makacs és kitartó vagy, gyakran elemezgeted magad, a körülötted lévő embereket, kissé kritikus vagy. Jellemzőek rád a szélsőségek, ezért nehéz kiismerni. Hűséges típus vagy, aki a hűtlenséget nagyon nem díjazza. Szenvedélyes és odaadó szerető vagy, ám a férjedtől néha függő viszonyba kerülsz. Jó a beleérző képességed, őszinteségre, biztonságra vágysz.

Halak (február 19. - március 20.)

Bátran bízhatsz a megérzéseidben, hiszen nagyon jók. Rendkívül érzelmes vagy és titokzatos, nehéz a lelkedet megfejteni, igazán a közelébe férkőzni. Kedvesség, báj, odaadás – ez mind jellemző rád. Igazi művészlélek vagy, álmodozó típus, akinek szüksége van a romantikára a hétköznapokban is, elvárod a támogatást, a folytonos visszaigazolást az emberek szeretetéről. Szerencsére együttérző és kedves jellemed biztosítja ezt a számodra, mégis sokszor elégedetlen vagy. Hangulatod változékony, nem idegenek tőled a szélsőségek.

Forrás: jellemrajzok.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...