2023.10.02. 11:00:31 7316 230

Még hezitálsz? – 6+1 érv a rövid haj mellett!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Néha irigykedve nézem a rövid hajú ismerőseimet. Egyrészt irigylem őket a bátorságukért, amiért be merték vállalni az alig hajat. Másrészt pedig a rövid frizurával járó minden kényelem az, ami miatt néha azt érzem: nem bánnám, ha kicsit jobban megszaladna a fodrász ollója, miközben a hajamat vágja.

Rövid hajú nő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rövid hajú nő

Ha Te is hezitálsz, miért legyen, vagy éppen ne legyen rövid a frizurád, mi most mutatunk néhány igencsak nyomós érvet a tüsi haj mellett!

  • Jól variálható! Ha nem a tüskére szavazol, szinte naponta új frizurát kreálhatsz magadnak! Összekötheted egy apró copfba, kiengedheted, adhatsz neki egy kis hullámot, kivasalhatod, hátra simíthatod és így tovább.

  • Tincseid is hálásak lesznek érte! Úgy bizony, hiszen kevésbé terhelődnek meg, mintha hosszú frizurát viselnél. Egészségesebbek, szebbek lesznek majd a hajszálaid!

  • Imádod a kiegészítőket? Ki mondta, hogy a rövid hajhoz nem passzol egy hajpánt, egy nagyobb méretű fülbevaló? Viseld ezeket is bátran! Minél hangsúlyosabb, annál jobb!

  • Jó választás, ha nagy változást szeretnél! Ha úgy érzed, életed olyan szakaszában vagy, amikor fenekestül felfordul minden, tégy rá még egy lapáttal! Vágasd le a hajad!

  • Nem lapul! A hosszú hajjal ellentétben a rövid haj nem lapul rá a fejedre, hacsak éppen nem ez a célod!

  • Rövidebb frizura, több idő! Képzeld el, hogy reggelente nem a frizurád kitalálásával, elkészítésével bíbelődsz, hanem alszol még egy kicsit, mondjuk plusz 15-20 percet! A rövid hajjal nem kell annyit piszmogni, ráérsz még egy rövidet is álmodni! Kipihentebben ébredsz, ami minden pénzt és tincset megér!

  • Megmutatja a valódi szépséged! Nincs mindent is takaró tincs, arcba hulló hajzuhatag, csak a pőre, tiszta arcod, amit senki elől nem kell eltakarnod.:)

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...