2023.10.13. 17:36:07 6605 250

Lenyűgöző őszi levelek! – Örökítsd meg őket!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az őszi ködös, nyálkás időben legszívesebben ki sem mozdulnánk otthonól! Talán egyvalami kárpótol minket ilyenkor (na jó, azért több minden is tud olykor-olykor:-)): a lombjukat színesbe öltöztető fák látványa egyenesen lenyűgöző!

Őszi levelek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Őszi levelek

Ahogy a sárga, zöld, bordó, barna színű levelek játszanak a fák ágain, néha-néha előbújó napsugarakban megvillantják őszi szépségüket, aztán kicsit később, már lehullva, színes szőnyegént pompáznak a fa alatt, az valami magával ragadó látvány!

De ha már lehullottak ezek a szépségek, érdemes belőlük egy jó nagy csokorral gyűjteni, és mindenféle szépséget kreálni belőlük! Remek „nyugiprogram” akár csak Neked, ám ha a gyerekek is csatlakoznak, akkor egy szuper családi kikapcsolódásnak nézünk elébe! Menjetek ki a közeli parkba, erdőbe, a szerencsésebbek az udvarba, és gyűjtsetek annyi színes levelet, amennyit csak lehet. Aztán indulhat a móka! Szuper kis dekorációk, ajándékok készülhetnek így! Inspirációnak néhány videót hoztunk Nektek!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...