2023.12.08. 08:32:17 7014 244

Légy trendi! – Így bolondítsd meg a francia manikűrt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha biztosra akarunk menni, már ami a körmünket illeti, akkor a francia manikűrrel nem nyúlhatunk mellé. Akár szakember készíti, akár mi kreálunk magunknak „karmokat”, a végeredmény mindig szép és letisztult formák és színek.

Színes francia manikűr - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Színes francia manikűr

Ha maradnál ennél a stílusnál, ám megbolondítanád kicsit a hagyományos francia manikűrt, mutatjuk, hogyan lehetsz trendi és változatos ezekkel a körmökkel!

Vinnél egy kis színt az életedbe?

Kezd a körmeidnél? Maradhat a francia manikűr alap, csak a körmök végére fehér helyett valamilyen sötét/bohókás/feltűnő szín kerüljön. Sokat dob majd a bájos stíluson!

Ha még több színre vágysz!

Míg az előbb „csak” a körmök vége pompázott színesben, addig most fesd színesre az köröm teljes hosszát, a végeit pedig az előző színnel harmonizáló árnyalattal pingáld ki!

Ha csillognál!

Csak azért, mert francia manikűr, az még nem azt jelenti, hogy a gyöngyházfény nem játszik! Sőt! Kend át a körmeid gyöngyházfényű lakkal! Vagy vigyél fel egy kevés csillámot a körmök végére és úgy kenj rá fedőlakkot. Az eredmény mindkét esetben szépséges csillogás lesz!

Forrás miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...