2022.03.24. 17:20:00 6606 229

Készíts kókuszvizes szépségturmixot bőröd belsőleges ápolásáért!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A ragyogóan egészséges bőr nem csupán a drága hidratáló és ránctalanító kencék eredménye. Sőt, megfelelő táplálkozás hiányába sokféle krém gyakran úgymond csak kidobott pénz lehet: A méregtelenítő és tápanyagban gazdag zöldségek és gyümölcsök fogyasztásával sokszor szinte ugyanazt a hatást érhetjük el, mint a kozmetikai készítményekkel.

Kókuszvizes turmix - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kókuszvizes turmix

Ahogyan öregszünk, sajnos a bőrünk óhatatlanul veszít a rugalmasságából, és idővel fakónak tűnhet. Emiatt érdemes mindent megtennünk azért, hogy bőrünk minél hidratáltabb maradhasson az évek múlásával is. A mindenki számára ajánlott vitaminokban gazdag étrend kiegészíthető egy speciális - és iszonyúan finom - szépségitallal, amely kimondottan a bőr egészségének nyújt támogatást.

Kókuszvizes szépségturmix

Hozzávalók:

1 csésze hűtött kókuszvíz
1 csésze bio eper (fagyasztott is lehet)
1 csésze bio sárgarépa
1 csésze mangó, kockázva (ez is lehet fagyasztott)
1 meghámozott narancs

Elkészítés:

Amint már megszokhattuk, nincs más dolgunk, mint előkészíteni a hozzávalókat és turmixgépben szép simára keverni.
Amennyiben friss gyümölcsöket használunk, a kellő hőfok kedvéért tehetünk az italunkba némi jegyet is.

A szépségturmix hatóanyagai

A kókuszvíz amellett, hogy remekül hidratál, káliumot és magnéziumot is jócskán tartalmaz, míg az eper magas C-vitamintartalma emelendő ki, amely a kollagéntermelést segíti elő. A narancs a C-vitamin mellett flavonoidokban ugyancsak gazdag, a mangó pedig egyszerűen csak igazi vitaminbomba. De a sárgarépát se felejtsük el méltatni; a benne található béta-karotin erős öregedésgátló antioxidánsokká alakulnak át.

Forrás: www.womendailymagazine.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mentsünk el valamit a húsvéti hangulatból! – Mondjuk ezt a szuper receptet!

Nemrég még a húsvéti nyuszit vártuk, most pedig lassan elbúcsúzunk az áprilistól is. Szerencsére a napsütés, az egyre hosszabbodó napok kárpótolnak minket ezért a kis „veszteségért”. De ha lenne kedved megidézni a néhány héttel ezelőtti ünnepi hangulatot, egy finom sütivel biztosan sikerülni fog.

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.