2016.11.19. 17:00:00 12041 290

Kanadai autósüldözés - vicces jelenet, ami a valóságban cseppet sem lenne az!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A kanadaiak mindig is vidám népek voltak. Gondolom, csak így lehet bírni a hideget. Az alábbi reklámfilm nem éppen mai videó, de nagyon is aktuális. Felkészítetted az autódat a télre, felszereltetted a téli gumikat? Van, ahol még az autós üldözés sem úgy megy, ahogy elképzelted!

Autós üldözés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Autós üldözés

Vicces Videó - Egy elképzelt autós üldözés Kanadában, a hóban

Érdekességképpen: Amerikában nagyon kevés államban használnak téli gumikat. Nálunk, Európában például az angolok tesznek hasonlóképpen. Éppen ezért már egy kis – akár 2-3 cm – hó is káoszt okoz. Nem ám úgy, ahogyan nálunk a MÁV vagy a BKK, hanem tényleg már-már poszt-nukleáris katasztrófahelyzet, például az orvosok nem érnek be a kórházakba, a gyerekek nem mennek iskolába, ezért az zárva tart és így tovább… Ennek fényében különösen vicces a Midas fenti reklámja. Hogy hogy néz ez ki a gyakorlatban? Sajnos az már kevésbé vicces.

Íme egy példa a YouTube-on található videók közül:

Ilyenkor már hosszú távon 7 fok alatt a hőmérséklet, hajnalban pedig kifejezetten hideg van - téli gumikat fel! Aztán csak óvatosan!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...