2024.04.26. 15:30:44 5299 229

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Felszabadultság Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Felszabadultság Fotó: 123rf.hu

Előfordul, hogy egyértelmű jele van, hogy bizony itt az ideje a portörlésnek, lomtalanításnak így április elején a lelkünkben is!

  • Fizikailag sem bírod? Ez bizony a tavaszi fáradtság egyértelmű jele, úgyhogy ideje korai fekvést beiktatni és valóban pihentető programokat betervezni.

  • A múltban élsz? De semmiképpen sem az itt és a most a fontos számodra? Akkor ideje némi pihenést beiktatni!

  • Tele vagy kétségekkel! Leginkább magaddal szemben, a saját képességeidben nagy a bizonytalanság, ami miatt nehezebben mehetnek a mindennapok is.

  • Eltűntek a célok? Nem tudod, érzed, mi visz előbbre, nincsenek célok. Kapcsolj ki és töltsd fel magad, és máris szebbnek látod a világot!

  • Kiesett a kezedből az irányítás…? Ha sokszor érzed, hogy nincs befolyásod a sorsod felett, ideje megállni egy picit és feltölteni a lelkedet, mert pihenésre van szükséged! Vedd a kezedbe a saját életed újra!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...