2015.02.03. 07:30:00 8126 60

Ingyenes balesetbiztosítás – nem kérdés, hogy megéri-e!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A balesetbiztosításoknak soha nem volt még olyan létjogosultsága, mint ma. Rohanó világunkban sajnos a kapkodásból és sietségből adódó balesetek szinte elkerülhetetlenek. Jó, ha legalább amiatt nem kell aggódnia a családnak, hogy miből fedezi az esetleges károkat, jövedelemkiesést és kezeléseket. A PROAKTIVdirekt ingyenes balesetbiztosítással gondoskodik klubtagjairól, hogy Te mindig biztonságban érezhesd magad.

Kifizetik a biztosítást - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kifizetik a biztosítást

Klubtagjaink már 2013 óta élvezik az AIG biztosítások előnyeit

Sajnos a 2013-as fekete év volt a PROAKTIVdirekt életmód klub tagjainak, ami a baleseteket illeti. 104 kárkifizetés történt, ebből 3 végzetes baleset volt, 2 esetben pedig maradandó rokkantságot állapított meg az orvos. Előbbi esetekben 4 millió forint, utóbbiaknál másfél millió forint körüli térítési összeget fizetett ki a biztosító.

2014-ben ez a balszerencse hullám szerencsére elkerülte a PROAKTIVdirekt tagjait, de sajnos így is sok súlyos eset volt. Egy esetben a maradandó látáskárosodás mértéke és a szükséges kórházi kezelés a kifizetett összeget jóval 1,7 millió forint fölé tornázta. Sajnos a csonttörések, kórházi ellátást igénylő balesetek száma majdnem 200 volt. Az esetek 10%-ban 100 ezer forintot is meghaladta a biztosító kifizetése, ami mindig súlyos sérülést feltételez és komoly jövedelemkiesést.

Összességében örömteli, hogy mind több PROAKTIVdirekt klubtagot sikerült biztosítani balesetek esetére, akik összetételükben az egész országot jól reprezentálják.

Valódi segítség a bajban

Természetesen biztosítás és biztosítás között is van különbség, ha szélesíteni szeretnénk a védelmi kört, és nagyobb kifizetést szeretnénk kapni baleset esetén, akkor érdemes 1-2 ezer forintot rászánni havonta. Az AIG biztosító Aranyfokozatú balesetbiztosítását úgy tervezték, hogy baj esetén érzékelhető segítséget jelentsen a kifizetés. Nem hiszünk a néhány ezer forintos szolgáltatási összegekben, így nem csoda, hogy a PROAKTIVdirekt tagoknak fizetett károknál 5-ből 4 esetben 10.000 forintnál nagyobb összeget fizettünk ki, átlagosan 55.000 forintot.

2015-re azt várjuk, hogy elkerülik a súlyos balesetek az ügyfeleinket, és hogy nagyságrendileg 300 esetben fogunk kárt fizetni.

Ingyenes balesetbiztosítás klubtagjainknak

Csatlakozz a PROAKTIVdirekt klubhoz és Neked is automatikusan jár egy ingyenes AIG balesetbiztosítás a tagság mellé! Igényeld az alábbi kérdésre válaszolva, és ne feledd megosztani ezt az információt ismerőseiddel sem!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Régi háztartási praktikák, melyek most is működnek

A gyakorlatias, tapasztalatra és bölcs meglátásokra alapozott, leleményes háztartási praktikáknak köszönhetően fejfájások egész sorozatától kímélhetjük meg magunkat. Ezekre mindannyiunknak szükségünk van, hiszen csak két kézzel felvértezett emberi lényekként létezünk e teendőkkel telezsúfolt világban. Jól jön néha nagyanyáink ötlettára ahhoz, hogy gördülékenyebbé, hatékonyabbá és termelékenyebbé formálhassuk a mindennapjainkat. Ezekből hoztunk most egy csokorra valót.

Mini édenkert? Varázsolj magadnak!

A kertek ősi hazájában, Japánban azt tartják, hogy rendkívül boldognak nevezheti magát az az ember, akinek a keze, öle tele van virágokkal. Nálunk pedig az a hír járja, hogy mindazok, akik a virágot szeretik, csakis jó ember hírét kelthetik. Az alábbiakban megnézzük, hogy milyen virágokkal, díszfákkal, valamint cserjékkel formálhatunk magunk köré olyan mini édenkertet, melynek látványa és gondozása egyaránt üdítő hatással van testre és lélekre egyaránt.

Esküdni mernék! – Kedvenc esküvős filmjeink, ha már itt a május

A madarak csicseregnek, a méhek döngicsélnek, szerelem van a levegőben, amit az egyre többször felharsanó esküvői harangok, vagy éppen a hangosan dudáló esküvői menet is egyértelműen jelez. Hiába, a május a szerelem, így az esküvők hónapja is, szeptember-októberig nincs is megállás, már ami a lagzikat illeti.