2023.08.28. 14:27:00 7694 237

Így ne használd a szempillaspirálodat! - Öregítő „technikák”
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy jó szempillaspirál aranyat ér! Ha használni is tudjuk, akkor az még többet! Ahogy megy előre az idő, az éveink száma nő, a szemünk hangsúlyozására használt sminktermékek száma fordított arányban változik. Mert idővel a kevesebb több, a szemhéjfesték, tus, szemceruza nem dob már annyit a külsőnkön.

Szempilla - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szempilla

A különböző make-up termékekkel általában javítani szeretnénk a kinézetünkön, csinosabbnak, fiatalabbnak tűnni ez által. Ám előfordul, hogy pont az ellenkezőjét érjük el ezzel. A szempillaspirállal például tökéletesen kihangsúlyozhatjuk a szemünket – ám el is ronthatjuk az összhatást, ha nem figyelünk oda a kis kefe helyes használatára.

Sajnos, hibát véteni nem nehéz, de csak semmi bánik, kijavítani is viszonylag egyszerű! Csak egy kis odafigyelés szükséges!

Hibák, melyeket elkövethetsz szempillaspirál használatakor

  • Ez itt nem a „pumpálás” helye! Már a spirál lecsavarásánál is véthetünk hibákat, hiszen sokan hajlamosak vagyunk ilyenkor pumpáló mozdulatokkal a kis tégelybe ki- és behúzkodni a kefét, azt gondolva, hogy így a megfelelő mennyiségű festék kerül majd kis „fésűre”. Ám ezzel inkább azt érjük el, hogy a festékanyag levegőt kap, és hamarabb kiszárad a tartályban lévő anyag.

  • Ne rétegelj! Ha több rétegben szeretnéd felvinni a festéket a pillákra, ne várd meg, míg az első megszárad, különben az új réteg csomós, csúnya lesz!

  • Jóból is megárt a sok! Te is igyekszel minél többször átfésülni a festékes kefével a pilláidat, hogy azok még hangsúlyosabbak legyenek? Így több rétegben kerül a festék a „helyére”, ezáltal megvan a veszélye, hogy összeáll, összecsomósodik. A szemünk kisebbnek, tekintetünk kevésbé nyitottnak, nyíltnak tűnik majd. Szóval, a hangsúly helyett csak kisebb-nagyobb pacák kerülnek a szemed köré.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...