2023.11.18. 15:37:08 6953 239

Idén újra útra kel a Mikulás Expressz a Vasúttörténeti Parkba
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Három év után idén újra útra kel a Mikulás Expressz a Vasúttörténeti Parkba, ahol Alma-koncerttel, bűvészelőadással, adventi kézműves foglalkozásokkal, játékokkal és korlátlan kerti vasutazással várják az érdeklődőket december 2-án.

Karácsonyi vonatozás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi vonatozás

A vonat a Nyugati pályaudvarról indul két alkalommal - egyszer délelőtt és egyszer kora délután - úticélja pedig a Vasúttörténeti Park lesz, ahol 10 és 13 óra között, valamint 14-től 17 óráig várják programokkal a családokat.

Délelőtt és délután is fellép majd az Alma zenekar, valamint Kőhalmi Ferenc interaktív bűvészműsorával szórakoztatja a gyerekeket, akik készségfejlesztő játékokkal - óriás jenga, amőba, célbadobás, reflexjátékok - is próbára tehetik ügyességüket. A kerti vasutazás korlátlanul igénybe vehető az esemény alatt.

A programon mézeskalács-díszítéssel, karácsonyi díszek készítésével is foglalatoskodhatnak a gyerekek, valamint a Mikulással és Manójával is készíthetnek fotót a vendégek. A Mikulás Expresszre a www.mavrailtours.hu oldalon lehet jegyet venni, sétálójegyek a Vasúttörténeti Park weboldalán, valamint a helyszínen kaphatók.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...