2022.09.30. 08:31:41 6332 213

Idén is lesz Szaunázók hétvégéje országos szauna programokkal
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A Magyar Fürdőszövetség idén is megszervezi immár ötödik alkalommal a Szaunázók hétvégéjét: október 1-2. között tematikus szauna programokkal várják az érdeklődőket az ország fürdőiben.

Szaunázás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szaunázás

A tavalyi sikerekhez hasonlóan az eseményhez csatlakozó fürdők színes programválasztékkal várják a vendégeket: 31 fürdő az ország minden részéből csatlakozott a hétvégéhez, mely fürdőszolgáltatók szabadon szervezhetnek a szaunázáshoz kapcsolódó programokat.

A közlemény szerint október 1-jén 16 órától az összes csatlakozó szaunában ugyanaz a tematikus szauna program valósul meg. Ugyanaz a zene, ugyanaz az illat és ugyanaz a koreográfia minden csatlakozó szaunavilágban Makótól Lentiig, Egerszalóktól Mórahalomig. Nagykanizsán ezen a hétvégén avatják fel a felújított szaunát. Az országos programban részt vevő fürdők listája a Magyar Fürdőszövetség honlapján található.

Vendég szaunamesterek, aromaterápiás és bőrápoló programok és hosszított nyitva tartás várja az érdeklődőket. Az őszi időjárásban a szaunázás segíti az immunerősítést, jó közérzetet biztosít és kellemes élményt nyújt.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mini édenkert? Varázsolj magadnak!

A kertek ősi hazájában, Japánban azt tartják, hogy rendkívül boldognak nevezheti magát az az ember, akinek a keze, öle tele van virágokkal. Nálunk pedig az a hír járja, hogy mindazok, akik a virágot szeretik, csakis jó ember hírét kelthetik. Az alábbiakban megnézzük, hogy milyen virágokkal, díszfákkal, valamint cserjékkel formálhatunk magunk köré olyan mini édenkertet, melynek látványa és gondozása egyaránt üdítő hatással van testre és lélekre egyaránt.

Pilates, egy népszerű módszer, amivel erőre kaphatsz

A Pilates első szemrevételezésre semmiféle különösen nagyobb kihívást és izom-megerőltetést nem igénylő gyakorlatsornak fest. A kipróbálását tervezők ezért könnyen beleeshetnek abba a csapdába, mint amelyikbe maga Dwayne Johnson a „kőnyűvő”, a The Rock is belehuppant. Mégpedig a The Game Plan (magyarul: a Gyerekjáték) című családi vígjátékban, amikor a balettről elmarasztalóan beszélt. Nos, aki látta a filmet, az tudja, hogy később megváltozott a véleménye. De, hogy miért érdemes sort keríteni a Pilatesre, illetve ezt a mozgásformát a napi egészség-karbantartó gyakorlatok egyikévé tenni? Nézzük!

Esküdni mernék! – Kedvenc esküvős filmjeink, ha már itt a május

A madarak csicseregnek, a méhek döngicsélnek, szerelem van a levegőben, amit az egyre többször felharsanó esküvői harangok, vagy éppen a hangosan dudáló esküvői menet is egyértelműen jelez. Hiába, a május a szerelem, így az esküvők hónapja is, szeptember-októberig nincs is megállás, már ami a lagzikat illeti.