2017.09.15. 12:46:28 11032 264

Idd meg a szivárványt! Készíts színes, ízes vodkát!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Olykor mindenkinek szüksége van egy-egy lazítós péntek vagy szombat estére, hogy elmenekülhessen a szürke hétköznapok elől. Ezt természetesen egy vidám társaságban a legjobb tenni, ahol garantált a jó hangulat. S hogy ne csak a falevelek kaphassanak új színt, turbózd fel a jó öreg vodka-narancsot.

Színes italok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Színes italok

Sőt, hagyd is ki belőle a gyümölcsöt! Hoztunk egy hipnotikus új italt, amivel még a sokat látott bájitalkeverőket is le tudod nyűgözni.

Hogy mire lesz szükséged?

Vegyél a társaság méretét figyelembe véve – vigyázz, ezt még az is meg fogja kóstolni, aki nem szereti – 1-2 üveg jó minőségű vodkát.

Vodkás üvegenként 4 zacskó Skittles-t (színes cukorka) is szerezz be!

Eddig nem nagy kihívás, és az elkészítés sem:

5 zárható üvegcsét készíts elő, majd szórd az aljukba a színek szerint szétválogatott cukorkát. Tehát lesz 5 különböző színű italod a végén, ha az üvegeket felöntöd a vodkával.

Hagyd egy kicsit állni, majd, amikor a máz már elég jól leázott a cukorról, akkor jól rázd össze az üvegeid tartalmát. Ezután hagyd állni 12 órán át a hűtőszekrényedben.

Fogyasztás előtt ajánlott átszűrni az italt, hogy a fel nem oldódott Skittle-részecskék ne zavarják meg az élményt.

Ha ennél a lépésnél megállsz, akkor is kapsz már öt különböző, élénk színű és változatos ízű vodka alapú italt, ám az igazi márványos hatás eléréséhez bevethetsz egy titkos összetevőt is!

Mindegyik üvegbe 1-1 teáskanál az ezüstszínű, gyöngyház porból, és máris megigéz az örvénylés!

Fogyasszátok felelősséggel és persze mértékkel!;)

Forrás: chefclub.tv

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezek a feng-shui praktikák neked is jól jöhetnek

Mindannyian örömünket leljük egy jó energiákkal teli légkörben. Az ilyen helyekre belépve kellemesen érezzük magunkat. Van néhány – az ősi kínai hagyományokból – ránk maradt feng-shui eljárás, amelyekkel nagyobb eséllyel tudunk pozitív környezetet kialakítani magunk körül. A szakemberek szerint ezekkel a praktikákkal kiküszöbölhetővé válhat a kimerültségérzés, jó irányba terelhető a gondolkodás- és viselkedésmód. A feng-shui egy eszköz, amellyel harmonikusabbá tehetjük az életterünket.

A népszerű akril – Megéri-e ebből készült termékeket vásárolni?

Az akril népszerűségét leginkább költséghatékonyságának, könnyen megmunkálhatóságának, sokoldalú felhasználhatóságának köszönheti. Az anyag ezen tulajdonságait figyelembe véve nem meglepő, hogy egyre több területen – a munkahelyi irodáktól a lakóingatlanokig – tartanak igényt a használatára. Könnyen tisztítható, sérülés esetén pasztával egyszerűen javítható felületének köszönhetően az otthonokban is gyorsan közkedveltté vált. Milyen egyéb ismérveivel nyerheti el a tetszésünket?

Főzés nélküli frissítő levesek – Ha beüt a forró szezon

A téli időszakban a melengető ételek, míg a nyári hőségben leginkább a hűsítő jellegű változatok fogyasztását részesítjük előnyben. Számos levestípussal még a főzéssel járó időt is megspórolhatjuk. Ilyenek a nyers zöldség- és gyümölcsfélékből, valamint fűszernövényekből készített hideg vagy hűtve tálalt levesek. Népszerűségüket alacsony kalóriatartalmuknak és gazdag tápanyagértéküknek köszönhetik, melyek fogyasztásában még a fogyókúrázók is örömüket lelhetik.