2018.01.03. 16:38:04 13041 400

Hozd ki a maximumot a karácsony utáni leárazásokból
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A karácsony utáni akciók remek lehetőséget adnak arra, hogy jobb áron beszerezhesd mindazt, ami nem kerülhetett decemberben a fa alá. Jó néhány boltban komolyabb kedvezményeket ajánlanak ilyenkor január elején, mint az ünnepi időszakban.

Akciós vásárlás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Akciós vásárlás

Keresd a karácsonyi csomagolást!

Az ünnepi csomagolásba bújtatott tartós élelmiszerek , pl. olajos magvak, édességek, nem mind találtak gazdára az elmúlt hetekben. Vannak olyan élelmiszerláncok, amelyek ezeket a termékeket most kiárusítják.

Nézd át a postaládádba dobott akciós újságokat, használd fel a vásárlási kuponokat!

Azonban érdemes vásárlás előtt átnézni a konkurenciához is, mert a kedvező ár mellett fontos a termék minősége is, hasonlítsd össze!

Vásárolj előre a következő téli szezonra vagy egyéb alkalmakra!

Klasszikus szabású és színű ruhadarabokat és kiegészítőket ajánlott beszerezni, amik nagy valószínűséggel majd illeni fognak a 2018-as kollekciókhoz is. Hamarosan itt a Valentin nap is, de egy-egy szeretted közelgő név- vagy születésnapjára szintén találhatsz ajándékot ebben az időszakban.

Ne hagyd figyelmen kívül a márkás ruhákat árusító használtruha üzleteket sem!

Kicsivel időigényesebb a ruhatár felfrissítése, ha kutakodni kell a számos öltözet között, de innen lehet az igazán különleges darabokat beszerezni.

Nézz szét a már bevált online áruházakban!

Amennyiben nem iratkoztál fel hírlevelekre, érdemes lenne körülnézni a kedvenc webáruházaidban, hogy ne maradj le egyik akcióról sem. Készletkisöprés miatt számtalan cikket kaphatsz meg nagyon jó áron. Azt azonban a kedvezménydömpingben se felejtsd el, hogy csak azt érdemes megvásárolni, amire tényleg szükséged van. :)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Lehet, hogy a te szakmádra sem lesz hamarosan szükség?

Főburdos, pedlér, szalonos, gyékénykötő, gyertyamártó, lámpagyújtó, kopogtató, drótos, kisbíró – csupán néhány azon régmúlt foglalkozások közül, melyek manapság nem lennének életképesek. Arra viszont már kevésbé gondolunk, hogy napjainkban is léteznek olyan szakmák, amelyek néhány évtized múlva olyan avíttá és elfeledetté válnak, mint az előbb említett foglalkozási elődök. Megnézzük, hogy milyen „kihalófélben” lévő munkatípusokról lehet szó?

A népszerű akril – Megéri-e ebből készült termékeket vásárolni?

Az akril népszerűségét leginkább költséghatékonyságának, könnyen megmunkálhatóságának, sokoldalú felhasználhatóságának köszönheti. Az anyag ezen tulajdonságait figyelembe véve nem meglepő, hogy egyre több területen – a munkahelyi irodáktól a lakóingatlanokig – tartanak igényt a használatára. Könnyen tisztítható, sérülés esetén pasztával egyszerűen javítható felületének köszönhetően az otthonokban is gyorsan közkedveltté vált. Milyen egyéb ismérveivel nyerheti el a tetszésünket?

Hasznos tippek a környezettudatos és takarékos életért

A nemzetközi fejlesztési program (UNDP) 2024 januárjában az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodás elengedhetetlenségére hívta fel a figyelmet. Bizonyos intézkedések megtételét azért tartja kulcsfontosságúnak, hogy mindezekkel csökkentsük e drámai változásokkal szembeni sebezhetőségünket. Az elmúlt években tapasztalt szélsőséges időjárás, a tengerszint emelkedése egyre sürgetőbbé tette a lépések megtételét. Mi most azt igyekszünk körbejárni, hogy egyénenként, saját környezetünkben, otthonainkban, mit tehetünk a klímaváltozás elleni védelem érdekében, illetve a folyamat megfékezésében.