2023.07.06. 17:25:00 8098 262

Hogyan lesz a csokiból könnyű, nyárias desszert? Egy kis zölddel és egy kis pirossal!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A csokiban az a jó, hogy elolvad a szánkban. A csokiban az a rossz, hogy elolvad a kezünkben is. Nyáron még a saját csomagolásába ugyancsak képes beleolvadni, és nagy melegben talán kevésbé is esik jól. De ekkor se mondjuk le róla!

Avokádó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Avokádó

A csoki karakteres ízét biztosító kakaópor cseles kis hozzávaló, hiszen rengeteg fajta ételt tesz még finomabbá. Így nem meglepő, hogy friss, nyárias ízű alapanyagokat is képes kiegészíteni.

Csokoládés avokádókrém

Hozzávalók:

2 db érett avokádó
4 evőkanál kakaópor
4 evőkanál méz
1 teáskanál vanília kivonat
friss bogyós gyümölcsök (a tálaláshoz)

Elkészítés:

Az avokádók húsát kanállal kanalazzuk ki egy tálba, majd egy villával vagy botmixerrel pürésítsük össze.
Adjuk hozzá a kakaóport, csorgassuk rá a mézet, és keverjük jól össze, hogy sima krémet kapjunk. Végezetül adjuk hozzá a vanília kivonatot is.
A csokoládés avokádókrémet kis tálkákba adagolva tálaljuk, majd fogyasztás előtt tegyük be egy kis időre a hűtőszekrénybe. Fogyasztás előtt díszítsük a desszertet friss bogyós gyümölcsökkel, pl. málnával vagy eperrel vegyesen.

Forrás: www.mindmegette.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...