2023.08.13. 17:38:07 7496 257

Dobd le a textilt! – De csak ami öregít!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az öltözködésünkkel kifejezzük személyiségünket, aznapi hangulatunkat, érzéseinket (vagy éppen azt várjuk, hogy a felvett ruhadarab befolyásolja hangulatunkat, persze, pozitívan), de csalhatunk is vele. Néhány jól választott darabbal éveket is letagadhatunk, ám a dolog fordítva is működik: akár öregíthetünk is magunkon.

Kardigán - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kardigán

Lehet, első rénézésre jó ötletnek tűnik 1-1 színében, stílusában, szabásában különleges felső, szoknya, cipő, ám felvéve mégsem azt a hatást kelti, amit szeretnénk elérni. Ha nem szeretnél ilyen bakit elkövetni, megmutatjuk, melyek azok a ruhadarabok, amiket inkább száműzz a gardróbodból.

Le velük!

Te is komfortosabban érzed magad a nagyobb méretű, oversized ruhadarabokban? Bizonyos szempontból kényelmesek, hiszen ápol és eltakar mindegyik, egy nagyobb ebéd után belefér egy kis desszert is, hiszen úgysem kell behúznod a pocakod, nem igaz? Nos, ezek a rucik talán otthon megállják a helyüket, ám érdemes inkább a testhezállóbb ruhadarabokat előnyben részesítened! Ha az alkatodnak megfelelően öltözködsz, kiemelheted az előnyeidet, míg a nagyméretű ruhákkal inkább elrejted azokat. Sőt, egy-egy nem hozzád passzoló minta még inkább ront az összhatáson!

Hagyd a kardigánt másra!

A derékig érő, kötött kardigánok nem valószínű, hogy éppen az előnyös oldaladat mutatják majd, sőt, éppen ellenkezőleg! Pont, hogy öregítik viselőjét! Viselj helyette inkább egy jópofa, akár színes blézert!

Nem mindegy miben lépkedsz!

Egy vékony sarkú, hegyes orrú magassarkúban nem csak az alakod, lábaid formálhatod, de határozottan szexi viselet is. Ám ha inkább a tömbsarkú lépőkre esik a választásod, amiknek ráadásul még kerek orra is van, megvan az esélye, hogy jóval idősebbnek tűnsz, mint amennyi vagy. Nem kell, hogy a cipő sarka extra magas, és emiatt kényelmetlen legyen, egy alacsonyabb sarok is lehet csinos viselet!

Van, ahol kötelező!

Sajnos, nem egy helyen előírás a neylonharisnya viselése, akár nyáron is. Ám ez nem azt jelenti, hogy a külvilágnak is látni kell, hogy van egy plusz réteg is a lábunkon! A testszínűnek becézett, valójában lehetetlen barna harisnyák, pláne, ha még csillognak is, inkább „mamis” külsőt kölcsönöznek!

Van, hogy az anyaggal van a gond…

A vastag, gyapjú pulóverek ugyan melegek, ám viselőjük születési éveit erősen feltornázzák. Érdemes a réteges öltözködés mellett maradni, annak sokkal több az előnye, akár életkorunk szempontjából is!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...