2020.01.26. 11:02:11 8735 251

Dobd fel a „szerelésed”! – 3+1 életmentő kiegészítő
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van az úgy, hogy felveszed a gondosan összeválogatott szettedet és a hatás mégsem ugyanaz, mint amit elképzeltél. Csupán egy apróság hiányzik, hogy teljes legyen az összhang, de még magad sem tudod, mi lehet az? Segítünk!

Kiegészítők - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kiegészítők

A miss.at cikkének segítségével megfejthetjük, melyek azok a kiegészítők, melyek bármikor a segítségünkre lehetnek, ha csak egy kis apróság hiányzik ahhoz, hogy elérjük a tökélyt… már ami a szettünket illeti.

Nem csak a nap ellen véd

Egyik fülbevaló, egyik nyaklánc sem passzol az éppen aktuális szettedhez? A sminkeden sem tudsz már érdemben változtatni, ami egy kicsit is dobna a megjelenéseden? És akkor megpillantod a még nyárról itt maradt napszemüveged, amit a hajadba biggyesztve teljes lesz az összhatás.

Fontos apróságok rejtekhelye lehet…

… és még öltöztet is! Naná, hogy egy jól megválasztott táskáról beszélünk! Fontos, hogy színben, méretben, stílusban passzoljon az éppen aktuális szettedhez! Kiegészítsen, ne pedig „elvigye a show-t” a többi ruhadarab elől!

Ami nem csak fent tart!

Egy színben, anyagban, stílusban jól megválasztott öv remek kiegészítője lehet bármelyik ruhadarabnak, legyen szó akár szoknyás, akár nadrágos összeállításról. Akár a visszafogottabb, akár szexi énedet szeretnéd kihangsúlyozni, egy szuper övvel ez sikerülni fog.

Ha már itt a tél!

A téli időszakban remek kiegészítő lehet egy jól megválasztott sál! Remek színekben, szuper mintákkal érkezhetnek a segítségedre ezek az amúgy védelmi funkciót is betöltő ruhadarabok!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Az érzelmi kiegyensúlyozottság fontosabb, mint gondolnád

Öröm, szomorúság, félelem, düh, csalódottság, unottság. Az érzelmek mindennapi emberi életünk erőteljes befolyásolói. Olyan reakciók, amelyeket különféle események, helyzetek, körülmények, emberek, tapasztalatok váltanak ki belőlünk. Ha megismerjük belső rezdüléseinket, amennyiben kíváncsian és aktívan részt veszünk a „tanulom magam” folyamatában, akkor a tudatos érzelemszabályozás igénye sem fog távol állni tőlünk. Az érzelmi egészségünkre való odafigyelés és munka, ugyanúgy nem hanyagolható el, mint a testi jóllétünkkel való foglalkozás. Mindkettő kifizetődő.

VIZSGAIDŐSZAK: A GYORSÉTELEK ÉS A TÚLZOTT CUKOR- VAGY KOFFEINBEVITEL RONTHATJA AZ EREDMÉNYT

Míg a tápláló, vitamindús, rostokban gazdag ételek serkentik az agyműködést és segítenek az összpontosításban, addig az elégtelen mennyiségű és minőségű folyadékfogyasztás, a túl sok cukor, és a túlzásba vitt gyorséttermi, valamint feldolgozott étel csökkentheti a koncentrációt. A Semmelweis Egyetem dietetikusa a mértéktelen koffeinfogyasztás kapcsán pedig arra hívja fel a figyelmet, hogy álmatlansághoz vezet, holott a megfelelő agyi tevékenységhez a kielégítő alvásmennyiség is nagyban hozzájárul.

3+1 visszautasíthatatlan és egyszerű szendvicskrém reggelire és/vagy uzsonnára

A reggeli gyors készülődés közepette, valamint munkából hazaérkezve ugyancsak jól eshetnek a pofonegyszerűen elkészíthető szendvicsek. Ezekhez a hétköznapi harapnivalókként és vendégváró falatokként ugyancsak helytálló mindenki-kedvence szendókhoz kínálunk most néhány otthon elkészíthető krémet.