2016.05.22. 12:15:53 14657 325

Csomagolás a nyaraláshoz: próbáld ki ezt a gyűrődésmentes új módszert!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hamarosan elérkezik a jól megérdemelt pihenés időszaka, és reméljük, hogy szép, meleg nyárnak nézünk elébe. Ha már megvan a kiszemelt úticél, akkor nagyon szerencsés vagy, és bizonyára szükséged lesz egy jó csomagolási módszerre, amellyel megelőzheted a ruhák gyűrődését.

Csomagolás utazáshoz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csomagolás utazáshoz

Mindannyian tudjuk, hogy a bőröndben meggyűrődnek a ruhák, ennek azonban nem feltétlenül kell így lennie. Ha ezzel a módszerrel csomagolsz, amit a videón bemutatnak, akkor megakadályozod a ruhák ide-oda csúszkálását, és ezzel a gyűrődéseket is. Ráadásul nagyon egyszerűnek is tűnik. Lássuk ezt a jó kis házi praktikát, ami egyébként helyspórolás szempontjából sem utolsó!

Mint láthattad a lényeg az, hogy a ruhákat, egy feszesebb köteg köré csomagoljuk, amit az alsóneműnk alkot egy pólóba vagy felsőbe csomagolva. A nagyobb darabok kerülnek a legalulra, és ügyelünk arra, hogy minden egyes ruhaneműt, szépen kisimítva hajtsunk a másikra. Nem tűnik kivitelezhetetlennek a dolog, és a felesleges levegőt is hatékonyabban préselhetjük így ki, ami helyet spórol nekünk. Mi ki fogjuk próbálni!

Forrás: goodhousekeeping.com, nbcnews.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...