2016.07.16. 12:25:47 10523 242

Csodaszer a szépségápolásban - Erre jó még a vazelin!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Talán mindenki tart otthon egy kis mennyiséget, mert egyszer valamire kellett, aztán a maradékkal már nem nagyon tudott éppen akkor mit kezdeni. Pedig a vazelin jó tulajdonságait a szépségápolás területén is érdemes lenne kiaknázni. Több helyen is hasznosítható, mint azt gondolnánk!

Vazelin - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vazelin

Ne hagyd kárba veszni a maradék vazelint, inkább hasznosítsd a házi kozmetikádban!

Formázd a szemöldököd!

Van úgy, hogy az ember szemöldöke önálló életre kel, és csakis úgy hajlandó állni, ahogy ő szeretne. Ilyenkor kenj rá egy kis vazelint és formázd kedvedre.

Ápold vele bőrödet!

Akár az ajkaidra, akár a körömágybőrre, akár a könyöködre, térdedre, vagyis a szárazabb részekre kened, a vazelin mindenhol kifejti áldásos és ápoló hatását.

Fényes, ápolt pillák

Tisztítsd meg egy kiszuperált szempillaspirál keféjét, mártsd a vazelinbe, és vidd fel a szempilláidra. Amellett, hogy szép fényt ad neki, ápolja is pilláidat.

Az erő vele van…

Ha a már régen használt körömlakkod tetejét nehezen tudod lecsavarni, mert szinte odaragadt az üveghez, kend be a kupak szélét egy kis vazelinnel és máris kenheted a körmödre az áhított színt.

Szállingózó hajszálak

Imádjuk a frissen mosott hajunk illatát, de a fejünk körül szállingózó hajszálak nagyon idegesítőek bírnak lenni. Ilyenkor egy tiszta fogkefére tegyél egy kis vazelint és fésült át vele a hajad.

A hosszabban tartó illatért

Tudtad, hogy ha a parfümöt kicsit zsírosabb felületre fújod, tovább megmarad a kellemes illat? Ha az illatos testápolót hanyagolnád ilyenkor, kenj a parfümözni kívánt helyekre az illat nélküli vazelinből.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...