2023.09.20. 11:50:00 6092 222

Csillagász a mobilunkban? Tölts le egy-két szuper appot!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amennyiben a szeptemberi csillagászati események megragadták a figyelmedet, lehet, hogy utána is jártál a kapcsolódó alkalmazásoknak, de ha nem, akkor szemezgethetsz az általunk összegyűjtött lehetőségek között is. Irány a világűr!

Csillagászati alkalmazás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csillagászati alkalmazás

Az űrutazás gondolatával mindenki el-eljátszik életében legalább egyszer, aztán vagy örök vágyálom marad, vagy rájövünk, hogy az a végtelen nem is annyira kecsegtető. Hogy ne töltsön el minket félelemmel az ismeretlen, inkább kezdjük el megismerni azt!

Ingyenes mobil alkalmazások, amelyekkel közelebb kerülhetünk a világegyetemhez:

Astronomy Events with Push: Sallangoktól mentes dizájn és országonkénti megyfigyelések jellemzik. A csillagászati események közül a legfontosabbakról még külön értesítést is küldd nekünk ez az alkalmazás, így biztosan nem maradunk le egyetlen együttállásról és fogyatkozásról sem.

Heavens-Above: A modern technológiák után érdeklődők nem csupán a legfontosabb csillagászati eseményeknek járhatnak utána, hanem ezzel az appal a műholdak és a nemzetközi űrállomás megfigyelésére is lehetőségük lesz.

Stellarium Mobile: Az interaktív égbolt szimulációkat kínáló app lehetővé teszi az égbolt, azaz a csillagok, a bolygók, de még a műholdak megfigyelését is. A mutatós köntös ráadásul csak még élvezetesebbé teszi a zoom funkcióval is megbízhatóan működő alkalmazást.

SkySafari Legacy: Az amatőr csillagászok széleskörű érdeklődésének kielégítésére használható csillagászati alkalmazás, amelyben a legfontosabb adatbázisok mellett egyéb csillagászati információk is szerepelnek.

Space Station Research Xplorer: A NASA nevével fémjelzett alkalmazás, amely az űrkutatási hírek mellett égbolt figyeléssel és egyéb interaktív tartalommal kívánja informálni az embereket munkásságáról.

Star Walk 2 Ads+: A valós idejű csillagászati adatok segítségével működő applikáció révén könnyen beazonosíthatjuk a minket érdeklő égitesteket és csillagképeket. A meteorzáporok és a törpebolygók sem maradnak rejtve többé előttünk.

Ezek a mobilalkalmazások minden nehézség nélkül segíthetnek nekünk az égbolt és a világűr eseményeinek és az égitestek mozgásának követésében, valamint szórakoztató módon bővíthetjük velük a hiányos csillagászati ismereteinket.

Forrás: Play Áruház

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...