2023.07.25. 15:44:16 6449 205

Balerinák nadrággal stílusosan – öt ötlet nyári outfitekhez(X)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A balerinacipők rendkívüli népszerűségüket jól mutatja, hogy szinte minden hölgy ruhatárában akad legalább egy pár ezekből. Az ilyen lábbelik ugyanis rendkívül kényelemesek, mindemellett strapabírók is. Stílusos megjelenésük pedig akár a magassarkú cipők tökéletes alternatívájává is teheti őket, feltéve, ha a megfelelő ruházati elemekkel vannak kombinálva. Íme, tehát öt olyan tipp, amellyel megjelenésed valóban impozáns lehet kedvenc balerinád viselésekor.

Balerina cipők - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Balerina cipők

Fekete bőr balerinák bőrnadrággal és blúzzal

Ha szeretjük az egyszerű, minimalista dizájnnal rendelkező fekete bőr balerinákat, és az általuk nyújtott elegáns megjelenést, akkor a következő outfitet pontosan nekünk találták ki! Az összeállítás lényege, hogy egy monokróm színeket megjelenítő, elegánsabb szettet állítunk össze. Ehhez egy pár fekete bőr balerina, valamint ugyanilyen színű, feszülős bőr vagy latex nadrágot használunk. Mindezt pedig kiegészítjük egy bővebb szabással rendelkező fehér blúzzal. Az eredmény kellően elegáns outfitet nyújt majd számunkra, hogy egy formálisabb miliőből se tűnjünk ki, azonban a mindennapok során is tökéletes ideális választást jelent. Ehhez természetesen fekete bőr táskát illik választanunk, amely hasonlóan letisztult dizájnnal rendelkezik, ha szeretnénk megtartani szettünk egységességét. Kánikulában természetesen azért ne mindenáron a hosszú nadrágot válasszuk. Az oldalt felhasított capri bőr nadrágok, illetve a vászon anyagból készült modellek tökéletesek erre.

Visszafogott színek és elegáns nadrágkosztüm

Amennyiben a kifejezetten formális megjelenés a cél, akkor is bátran számíthatunk a minimalista dizájnnal rendelkező, bőrből készült balerina cipőkre. A különféle színű nadrágkosztümök tökéletes választást jelenthetnek az ilyen alkalmakra. Ezeket pedig remekül párosíthatjuk a hasonló árnyalatot tükröző, egyszínű, letisztult dizájnnal rendelkező, bőr balerinákkal. Az ilyen viselethez remekül áll egy nyári blézer, illetve hosszított ing is, amihez már csak egy csinos öv hiányzik.

Balerina nadrágszoknyával – tökéletes nyári stílus minden alkalomra

A balerina cipő alkalmas arra is, hogy csinos nadrágszoknyával párosítsuk. Az idei trendek között egyébként is szép számmal szerepelnek különféle bő fazonok, amelyek vagy hasonlóak, mint a nadrágszoknya, vagy teljesen olyanok is. Például egy dzsungelmintás, laza anyagú nadrágszoknya bőr balerinával és laza blúzzal kombinálva még az irodában is megállhatja a helyét. Ilyen elegáns balerinákat pedig többféle márkától találunk a CCC kínálatában, amit online és a CCC hazai üzleteiben is megtalálhatunk.

Rövidnadrágos kombinációk balerinához

A rövidnadrágok mindig is nagyon jól mutattak a balerina cipőkhöz. Manapság pedig egyre több elegáns női rövidnadrág is kapható a kínálatban. Idén egyébként kifejezetten divatosnak számít például egy olyan szövet rövidnadrág, amelynek masnis megkötős része adja az elegáns vonalat. Az ilyen szett jól viselhető nyáron, ha olyan helyre megyünk, ahol azért nem árt kicsit elegánsabban megjelenni, mégis megengedett a lazább, nyáriasabb viselet. Például nyaraláskor egy étterem teraszán, randin vagy családi találkozók alkalmával.

Leggings vagy slim fit nadrágok hosszított felsőkhöz

Az idei szezonban az ingruhák és a hosszított oversize felsők ismét virágkorukat élik. Ehhez pedig tökéletesen mutat a leggings vagy a vékony slim fit nadrág, amit bőr balerinával tudunk kiegészíteni. Egyszerű, stílusos és tökéletesen laza hétköznapi viseletet ad, amit jól tudunk hordani még a legnagyobb melegekben is.

(Partner cikk)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...