2017.01.14. 17:47:19 13927 319

Amikor egyszer volt hosszú, aztán többet soha - Vicces szituációk hosszú körmökkel
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha az ember lánya rendszeresen jár manikűröshöz, ott aztán lát mindenféle csodákat. Van, aki megmarad a szolid, egy, maximum két színű, „kicsi minta-kicsi kő” díszítésnél. De akad, aki komplett karácsonyfát vagy színes tojásokkal teli fészket csináltat a körmére, más nyaralás előtt napernyőt tetet rá –csak hogy praktikus legyen.

Hosszú körmök - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hosszú körmök

Szóval, vannak ott mindenféle érdekességek, de mi szerényen megmaradunk a fentebb már írt minimál stílusnál. Aztán egyszer, egy gyenge pillanatunkban, amikor amúgy is olyan rossz kedvünk van, kint fagy meg hó, meg a főnök is egész nap csak cseszegetett, és szürkeség is van, és fel kellene dobni valamivel a napokat, na akkor, egyszer, mi is rábeszéljük magunkat a hosszú, hegyes, feltűnő színű, mindenféle furfangos módon kidíszített körmökre. (Karácsonyfa meg hasonlók azért nem kerülnek rá!:-)) Akkor még nem is tudjuk, hogy sok napos, hetes szenvedés vár ránk, mert hosszú körmökkel az élet nem is olyan egyszerű.

Mert ilyenek is előfordulhatnak Veled (és persze a körmeiddel)

  • Szinte lehetetlennek tűnik egy rövid üzenetet megírni a telefonodon, esetleg feloldani a billentyűzárat, mert a körmöd mintha teljesen mást akarna, mint amit Te szeretnél.

  • A fémdobozos üdítőket felejtsd el a hosszú körmeid idejére, mert képtelenség felbontani a szomjoltó hengert.

  • Hasonló a helyzet a billentyűzettel, mint a telefonnal. Hosszú leveleket ne most akarj írni, és egy több oldalas szöveg begépelését is halaszd inkább a körmök utáni életedre!:-)

  • Fülbevalóból csakis a nagyobb méretűeket válaszd a hosszú körmös életed elején, vagy inkább ne is viselj fülbevalót. És a karkötődet sem tudod majd egyedül ki-, illetve bekapcsolni.

  • Ne most próbáld ki, milyen az, amikor az ujjbegyeddel viszed fel a szemhéjfestéket a szemhéjadra. Veszélyes lehet!:-)

  • Egy szupercsinos ing, mutatós gombokkal? Aham… felejtsd el!:-)

  • Ha először van hosszú körmöd, a napi rutin részét képező zuhanyzás, törölközés is kihívások elé állít.

  • És hiába csináltad már meg százszor és ezerszer, a kontaktlencse be- és kivétele nem lesz egy egyszerű feladat.

Persze, mindenkinek saját ízlése, saját döntése, hogy ki milyen, mekkora körmöket visel. De azért minden tiszteletünk azoké, akik a mindennapok apró vagy nagyobb kihívásait átvészelik, sőt, frappánsan megoldják hosszú körmökkel is.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.