2023.06.15. 13:05:00 6402 258

Állítsd magad frekvenciára: Amikor a Herz nem egy szalámi!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az élet energia, és körülöttünk minden a saját frekvenciáján vibrál, amíg azt egy arra képes hatás (többnyire ideiglenesen) meg nem változtatja, de tény, hogy minden tárgy rezgése kihat a környezetében lévő dolgokra. A vibráció azonban a kvantumfizika szerint csupán kétféle lehet: pozitív és negatív. Az orvosi vizsgálatokon kívül mindenhol jobb valami pozitívat hallani, nem igaz?

Frekvenciaváltás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Frekvenciaváltás

A rezgések és a frekvencia olyanok akár a bumeráng: Amit a környezetednek adsz magadból, az fog visszatérni hozzád! Innen is eredhet a “ki mint vet úgy arat” és az “aki másnak vermet ás, maga esik bele”, valamint az “azt kapsz, amit adsz” mondásaink.
Mintha rémlene, hogy a rezgésekről nemrégiben olvastál? Gratulálok, jó a memóriád! Saját rezgésünk emelésének fontosságáról már olvashattál, valamint ezzel kapcsolatosan a vonzás törvényéről ugyancsak szó esett. Ez nem véletlen, ugyanis a vonzás törvényét nem elég csupán ismerni, alkalmasnak is kell lenni arra, hogy használni tudjuk.

A rezgés törvénye

Mire való a szabad akarat, ha nem használjuk? Mire valók a gondolatok, ha azok nem megfelelő minőségűek, vagy nem jutnak át a megvalósítás szintjére? Miért van az, hogy némely embernek szinte minden sikerül? Méghozzá elsőre!
Ők azok, akik felismerték, hogy minden álmuk egy bizonyos frekvencián rezeg, és annak eléréséhez nekik is fel kell venni egy magasabb frekvenciát. Itt jön képbe a szabad akarat, és most az akaraton van a hangsúly! Ugyanis, ha tényleg akarod, valóban elérhetsz bármit, amit csak el tudsz képzelni!
A “frekvenciaváltás” ugyanakkor munkás folyamat, viszont nem is olyan nehéz, mint ahogy gondolnánk: A domináns gondolatainkat kell összehangolni a vágyainkkal. Ehhez pedig nem kell más, mint tudatos és konzekvens figyelem, amelyek mozgatórugója a mindent átszövő és befolyásoló érzéseink.
Nézd csak, milyen apróságokkal is el lehet érni a téged segítő, éltető életenergiát adó frekvenciát!

  • Örülj a kis dolgoknak!
  • Fogj olyan dologba, amelyik fejleszti az elmédet! “Fegyelmezd” az elméd, ha az negatív irányba kalandozna!
  • Olvass sokszor és sokféle témában! Ezzel szemben limitált a tv-nézést és a hírolvasást! (A pozitív dolgoknak sokszor nincs hírértéke a média szerint.)
  • Végezz olyan munkát, amit szeretsz! Vagy legalábbis próbáld megtalálni a jelenlegi szépségeit!
  • Nézz szembe a félelmeiddel, hogy el tudd engedni ezek életedre ható negatív energiáit!
  • Hallgass vidám (szövegű) és felemelő zenét!
  • Higyj önmagadban! Az önszeretet és az önbizalom mindennek az alapja.
  • Vállalj felelősséget az életedért és a tetteid mellett a gondolataidért is!
  • Hagyd, hogy az eszed helyett a szíved vezessen!
  • Tisztelj minden élőlényt, hogy harmóniában tudjunk egymás mellett élni!
  • Maradj - lelkileg is - közel a családod tagjaihoz és a barátaidhoz!

Tippünk: Ismerkedj meg a tibeti hangtálakkal, és használd az általuk kibocsátott frekvenciát a sajátod emeléséhez!

Forrás: egeszsegter.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...