2024.02.06. 08:38:34 5338 217

A formás vádli titkai
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A megnyerő testi adottságok szinte minden nő álomlistáján kiemelt helyen szerepelnek. Amikor egy edzésterv kidolgozására kerül sor, egészen bizonyos, hogy a formálandó testterületek köréhez sorakozik: a farizom, a combizom és a vádli. Elmondhatatlan öröm érzéssel tölt el minden egyes nőt, ha kinyitva a ruhásszekrényt, szinte bármit magára ölthet; tetszésére van mindaz, amit a tükörben lát, és sikerül eltörölnie minden önkritikát és csalódottságot. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ilyen és ehhez hasonló érzésekkel csak a legkitüntetettebb pillanatainkban találkozhatunk.

Mozogj a formás lábakért - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mozogj a formás lábakért

A vádli edzése érdekében már nem feltétlenül szükséges edzőterembe mennünk, hiszen otthon is számos nagyszerű gyakorlatot végezhetünk. Ha az eszköz nélküli megoldásokat vesszük figyelembe, úgy akár a munkaszünetekben is elvégezhetjük a rövid – különféle intenzitású edzéseket. A gyakorlatok közül választhatjuk a lábujjhegyre állást – ezt az izmok hatékonyabb megdolgoztatása érdekében többféle módon végrehajthatjuk. Például: a lábfejek kifelé, majd befelé fordításával, összetett lábakkal és vállszéles terpeszben végzett mozdulatokkal, vagy éppen váltott lábemelésekkel. (Érdemes többször megismételni az emeléseket, kisebb szünetek beiktatásával).

Tipp: Rendkívül lelkesítő lehet egy párnak, ha közösen dolgoznak ki egy edzéstervet, mely által mindenki szeretne többet kihozni magából. A közös edzések, egymás kitartásra ösztönzése, a pozitív visszajelzések mindkét fél részéről rendkívül motiválóan hatnak.

Továbbá végezhetjük a vádli gyakorlatokat súlyzóval a kezünkben, lábujjhegyen guggolva, háttal fekve a földön nyújtóztatva a vádlinkat (spicc-pipa mozgatással, feszítés és nyújtás váltakoztatásával). A könyökön oldalfekvéssel, az alul lévő lábunk emelgetésével. Sokak nagy kedvencévé vált az intenzív taposásos módszer, amivel az egész testet átmozgathatjuk – különös tekintettel a vádlira és a combokra. Az úgynevezett székre támaszkodós megoldással is remekül haladhatunk a vádli-szépítés célmegvalósítása felé.

Ha van egy konkrét esemény, melyre időben szeretnénk felkészülni, és a fejünkben már megszületett a ruha-cipő párosítás képe is, akkor minden bizonnyal buzgóbban fogunk teljesíteni. A munkánk és a kitartásunk mindenképpen dicséret mágnesként fog működni. Az eredmény pedig önmagáért – azaz önmagunkért – fog beszélni.

Ma már egyre több nagyszerű videós útmutatás áll a rendelkezésünkre. Itt van kiragadásképpen ez a MadFit-féle változat: https://www.youtube.com/watch?v=-tJSMx4n6-g. Ez mindösszesen öt perces ráfordítást igényel, amit akár naponta többször is beiktathatunk a programunkba. Természetesen nem szabad megfeledkeznünk a klasszikus lépcsőzésről, kerékpározásról, gyaloglásról és kocogásról vagy futásról sem. A szabadban végzett mozgások a testi és mentális energiakészleteinkre egyaránt pozitív befolyással vannak.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...