2016.05.19. 17:22:08 13372 301

5 könyv, ami már a megjelenése előtt sikergyanús
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha igazi könyvfaló vagy, akkor bizonyára alig várod az újdonságok megjelenését. Most olyan könyveket gyűjtöttünk össze nektek, amelyek még meg sem jelentek (de előrendelhetőek), de már nagyon várják őket a magyar olvasók. Azt hiszem nyárra lesz szórakoztató olvasmány bőven… Lássuk!

Mielőtt megismertelek | fotó via youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mielőtt megismertelek | fotó via youtube.com

1. Mielőtt megismertelek – Joyo Moyes

Emilia Clark, a Trónok harca c. népszerű sorozat Kalesije a főszereplője annak a filmnek, amit a könyvből készítettek, és idén nyáron láthatunk majd a moziban. Nagyjából a filmmel együtt itt lesz a magyar nyelvű lapozgatni való is, ami igazi nyári csemegének tűnik az alapján, amit a sztoriról tudni lehet. Louisa Clark a sztori főszereplője nyugodt kis életét éli, amikor veszélybe kerül a megélhetése, mivel a kávézó, ahol dolgozik, egyszer csak bezár. Louisa azért, hogy családját is támogatni tudja elvállalja egy mozgássérült, depressziós férfi gondozását. A két ember nehezen csiszolódik össze, hiszen nagyon különbözőek, aztán hirtelen másként néznek egymásra…

2. Pozitív – Ördög Nóra

Ördög Nóra nem titkolt szándéka könyvvel, hogy saját történetén keresztül reményt adjon azoknak a nőknek, akik már régóta várják a gyermekáldást. A cím egyszerre utal a pozitív, optimista gondolatok és hozzáállás fontosságára, valamint a pozitív végkimenetelre, a pozitív terhességi tesztre. Tanácsokat, gondolatokat, történeteket oszt meg velünk a ma már két gyermekes anyuka, Ördög Nóra.

3. Az utolsó boszorkány történetei – Fábián Janka

A történetet e-könyv formájában már olvashatták a rajongók, most új fejezetekkel kiegészítve kemény kötésben is megjelenik a mágiában és fordulatokban gazdag történet. 1735-öt írunk a sztori kezdetén, amikor Magyarországon is üldözik a boszorkányokat. A történet főhőse végig nézi nagynénje üldöztetését és elégetését, de előtte, titokban még a lányra bízza a boszorkányok örökségét. Közben a lány, Felicia felcseperedik és utazásokban, történésekben gazdag életet él. Közben háború van, az osztrák örökségért folynak a harcok, és Felícia megpróbál segíteni a rászorulóknak, ám közben veszélybe sodorja magát a titka miatt…

4. Élni, tovább – Klüger Ruth

Az osztrák írónő memoárját, amely a holokauszt borzalmairól szól, női szemszögből már 8 különböző irodalmi díjjal is jutalmazták, és igazán kiválóan nyilatkoznak róla a kritikusok. Nem pusztán egy regényt tarthat a kezében az olvasó, hanem filozofikus elmélkedést, esszét és önéletrajzot egyszerre. Nemcsak a szörnyűségek, hanem a túlélés története is.

5. A maffia ölelésében |A maffia szívében (Maffia-trilógia 2. és 3. rész) – Borsa Brown

Érzéki és izgalmas, szerelmi szálakban, bűntényekben bővelkedő regény, ahol a végzet és a vágy elsődleges szerepet játszik. Az író, Borsa Brown hatalmas sikert aratott a trilógiával, amelynek első része A maffia ágyában c. könyv volt.

A történet kezdete: Suzanne, a szerelme és a Cosa Nostra elől menekülő angol lány New Yorkban rejtőzik el, azonban rá kell jönnie, hogy a saját érzései elől hiába próbálna elbújni. Sivár mindennapjaiból a Massimóval való váratlan találkozása ragadja ki, amelynek eredményeképpen ismét Szicíliában, a szenvedély és a félelem birodalmában találja magát.

Forrás: libri.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?

Ne keverd össze! – 3+1 érzés, ami már/még nem szerelem, vagy soha nem is volt az

Te is beleestél már abba a hibába, hogy annyira szerettél volna már szerelmes lenni, hogy már-már bemesélted magadnak ezt az érzést, és teljesen úgy tűnt, hogy tényleg szerelmes vagy? Aztán persze egy helyzet, egy reakció, egy döntés miatt jött a felismerés: ez nem is szerelem!