2016.12.03. 13:36:41 15150 366

4+1 mondat, ami azt jelenti: „Szeretlek”
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokszor úgy érzi az ember, nem lehet elégszer mondani. Ám mégis fukarkodik a kimondásával, nehogy túlságosan elcsépelt legyen. De mégis, mennyi az a sok? Ha naponta mondjuk egymásnak, hogy „Szeretlek”, egy idő után már nem is jelent semmit? Vagy ez is túl kevés lenne?

Szeretlek helyett - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szeretlek helyett

Valószínűleg mindenkinek más az elég ebből a szóból. Ám ha nem szeretnénk állandóan ezt ismételgetni, talán van néhány mondat, amivel szintén kifejezhetjük szerelmünket, szeretetünket.

„Hiányzol!”

Semmi sem fejezheti ki jobban a másik iránt érzett szerelmünket, szeretetünket, mintha megérezzük a hiányát.

„Imádom minden porcikádat!”

Emlékeztek még a Bridget Jones naplója című filmre és Bridget röcögős hájacskáira, amit annyira szégyellt Mark Darcy előtt, hogy egy takaróba burkolta magát első együttlétük után? És emlékeztek, amikor Mark feleslegesnek tartotta a takarót…? Na ugye, hogy a fenti mondat felér egy szerelmi vallomással. Pláne, ha akkor kapjuk, amikor épp nem érezzük magunkat topformában.

„Mindig megnevettetsz!”

Együtt nevetni, együtt nevetve megöregedni – nincs is ennél szebb. Ha mindig meg tudjátok nevettetni a másikat, a legnehezebb időket is könnyebben átvészelitek majd.

„Köszönöm, hogy velem hallgatsz!”

Akik igazán szeretik egymást, tudják, mikor kell „csakúgy” hallgatni a másik mellett.

„Az egész napom úgy volt rossz, ahogy volt – csak Te voltál benne tökéletes.”

Ha szerelmünk tárgya nem is fogalmazza meg így az érzéseit, ha egy nehéz és fárasztó nap után hazatérve hozzánk bújik, a vállunkon pihen meg, biztosak lehetünk benne, hogy ő is hasonlóan érez irántunk, mint mi iránta.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...