2015.12.22. 15:56:56 13832 204

2015 karácsonyfa trendjei – ha még nem tudod, mibe öltöztesd
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mielőtt felháborodnál, hogy Te bizony nem vagy hajlandó minden évben új karácsonyfa díszeket vásárolni – mi sem! –, van egy jó hírünk! Idén akár a szivárvány összes színébe is felöltöztetheted a fád, anélkül, hogy bárki is beszólna, mivel divat lett színes fa, és még sok minden más is. Nézd csak!

Forrás: kristineinbetween.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Forrás: kristineinbetween.com

Rusztikus

Természetes díszekkel szép hatást érhetünk el, igaz ez a fa nekünk egy kicsit túldíszített, de legalább van rajta mit nézni. :)

Forrás: kristineinbetween.comForrás: kristineinbetween.com

Piros-fehér

Klasszikus és egyben játékkos is. A nyalókáknak a gyerekek biztosan örülnek, csak maradjon a fán is. :)

Forrás: thewowstyle.comForrás: thewowstyle.com

Szivárványos

Enyhén túl díszített, de azért szép és rendszerezett. Az idei színes karácsonyfa trendnek ez a lényege: az azonos színű díszek egy helyre kerülnek, így lesz a fenyőfából „ombre”. Úgy látszik, hogy ez a stílus irányzat az idén a frizuráktól a lakásdekorációig mindent áthat.

Forrás: thetomkatstudio.comForrás: thetomkatstudio.com

Hófehér

Van valami angyali bája egy hófehér karácsonyfának. Egészen egyszerű, mégis meghitt és szép. Nekünk nagyon tetszik! A felirat pedig különösen jól mutat rajta, ez biztosan hamarosan itthon is el fog terjedni.

Forrás: thetomkatstudio.comForrás: thetomkatstudio.com

Fekete-fehér

Soha nem gondoltuk volna, hogy eljön az a pillanat, amikor karácsonykor a fekete-fehér díszek divatnak számítanak, és lőn. Nekünk nagyon tetszik ez a fa!

Forrás: bystephanielynn.comForrás: bystephanielynn.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.