2015.05.09. 18:00:31 9278 257

Zenés esküvők, esküvős zenék – Hangolódj velünk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Habár egy esküvő igazán különleges tud lenni ősszel vagy télen is, májustól indul be igazán a szezon. Hallgasd és nézd ezeket a dalokat, ha Te is idén készülsz kimondani a boldogító igent, esetleg meghívott vagy egy fergeteges lagziba. Vagy csak mert süt a Nap, csicseregnek a madarak és olyan a kedved.

A legszebb nap - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com A legszebb nap

Katy Perry: Hot and Cold

Rózsaszín bicaj, dühös menyasszony, feszült pillanatok, félve elrebegett „Igen” és a végén „Happy End”.

Maroon 5: Sugar

Valódi esküvőkön okoztak örömet fellépésükkel a zenekar tagjai, de nem csak ettől jó ez a dal.

Guns N’ Roses: November Rain

A zene mellett a klipben szereplő menyasszonyi ruha is sokaknak örökre bevésődött.

Üllői Úti Fuck: Esküvő

Csokor a kézben…avagy vicces és kevésbé vicces jelenetek egy házasságból.

Heavy D&The Boyz: Now That We Found Love

Valójában nem is igazi videoklip, de ha esküvő és zene, akkor ez a rövid jelenet a Randiguru című filmből nem maradhat ki.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.