2020.08.16. 17:48:13 10186 267

Várjuk a szeptembert felkészülten!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szinte hihetetlen, de ez a nyár szinte hipp és hopp, de elrepült! Mondjuk, az esős június miatt későn is kezdődött, illetve az előtte lévő, kijárási tilalommal, karanténnal tarkított 3 hónap sem sokat segített a ráhangolódásra.

Vidám szeptember - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vidám szeptember

Ha már a nyár nem úgy alakult, ahogyan terveztük, legalább az őszre hangolódjunk rá kicsit jobban! Néhány lépésben összefoglaltuk, mire érdemes odafigyelni, ha felkészülten várnánk az ősz első hónapját.

A lényeg a tervezés

Akár az otthoni teendőket, akár a munkahelyi feladatokat nézzük, érdemes tervet készítened:

  • Elő a naptárral, határidőnaplókkal, írd be a fontosabb ovis, iskolai programokat, hosszú hétvégéket, „ledolgozós” szombatokat, munkahelyi határidőket. Ezzel lelkiekben is felkészülhetsz az előtted álló időszakra a pihenős nyár után.

  • Érdemes összeírni, mire lesz szükséged, szükségetek a szeptembertől kezdődő időszakban, és minderre kalkulációt is készíteni. Olyan jellegűt is, hogy mikor szerzed be a felírt holmikat, illetve, hogy milyen összegre lesz szükséged mindehhez.

Nem árt felkészülni

Ha bölcsis, óvodás-, iskoláskorú gyerkőcöd van, akkor őket is érdemes az új rendszerre hangolni:

  • A felkelést, lefekvést érdemes apránként az őszi „időszámításhoz” igazítani, hogy elkerüljük a reggeli vitákat, könyörgéseket és az őszi fáradtságot.

  • Vásároljatok be az új tanévre együtt. Kedvcsinálónak jöhet egy kis gardróbfrissítés, aztán persze a füzetek borítók, egyéb iskolai eszközök beszerzése.

  • Fájó pont, de bizony ismételni sem árt néhány nappal az új tanév kezdete előtt. Persze, ez nem napi több óra kőkemény gyakorlást jelent. Fél óra, óra, a tavalyi tananyag rövid átfutása bőven megteszi.

Ötlet: azegeszsegmentor.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...