2024.03.02. 12:28:41 3645 140

Üldözd el a zöldszemű szörnyet! – 2+1 tipp, ha túl gyakran veti fel a fejét nálatok a féltékenység!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amióta létezik mindent elsöprő szerelem, azóta él a féltékenység zöld szemű szörnye is. Van, akinél már-már beteges formát ölt ez érzés, másoknál csak néha-néha bukkan elő, míg a szerencsésebbek csak hírből ismerik. Hogyan csillapíthatod, ha Te nem ez utóbbi táborba tartozol?

Féltékenység - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Féltékenység

Mert a féltékenység lehet hízelgő is a másik fél számára, ha csak nagyjából addig tart, amíg nevetve meg nem nyugtatjuk a másikat: semmi oka azt feltételezni, hogy kikacsintunk a kapcsolatból! Nem szeretnél felesleges energiákat pazarolni erre az érzésre? A lenti tippek segítségével talán csökkentheted a féltékenység okozta kellemetlen pillanatokat mind a magad, mind a párod számára.

Kommunikálj!

Úgy érzed, a párod mással beszéli meg a bizalmas dolgait, feléd mintha bezárt volna? És Te, ahelyett, hogy megkérdeznéd tőle, mi a probléma, inkább az őrületbe kergeted a féltékenységeddel? Nem jó taktika? Bármilyen fájdalmas is, ilyenkor érdemes leülni beszélni a párunkkal, és megkérdezni, boldog-e mellettünk? Ha a válasz nem, akkor a következő, hogy megbeszéljük, mit tudtok tenni annak érdekében, hogy ez változzon. Érdemes felkészülni a legrosszabbra is, de hidd el, jobb tisztán látni, mint hosszú ideig egy rossz kapcsolatban élni.

Értékeld magad!

Ahhoz, hogy másik értékelni tudja a jó tulajdonságaidat, meg kell tanulnod önmagad szeretetét, tiszteletét is! Ismerd meg és ismerd el a saját jó és rossz tulajdonságaidat is, és hidd el, a másik is nagyobb tisztelettel lesz irántad!

Nem lehet, hogy unatkozol?

A párodnak van saját hobbija, több is. Társasága is akad, a Tiéd viszont elkopott az évek során. Emiatt sokszor van vita köztetek, hisz míg ő a hobbijának hódol, netén megiszik egy sört a haverokkal, addig Te otthon várod? Ideje újra felfedezni a régi hobbidat, vagy éppen egy újabbat „beszerezni”. Hidd el, teljesen új lehetőségeket nyit meg előtted.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...