2023.07.17. 10:58:17 6275 220

Újíts be, még a nyáron! – 2+1 szupertrendi frizura
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Fodrászhoz menni egyenlő a megszépüléssel. Fodrászhoz menni maga a feltöltődés, a kikapcsolódás, az énidő. Fodrászhoz menni ajándék. Fodrászhoz menni megújulás… feltéve, ha tudjuk, milyen frizurát szeretnénk. Ha meg nem, akkor mi most adunk Neked néhány tippet, ha rövid, vagy félhosszú „frizkót” szeretnél.

Frizura - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Frizura

Íme, 3 szuperdivatos, szuperhűsítő frizura, ha idén nem akarsz megsülni a hajad alatt!

  • Ha be mered vállalni! Ez a frizura oldalt rövid, ám a fejtetőn hosszabbra hagyott. Nyáron felettébb kényelmes, hiszen a haj nem melegíti a nyakat. A hosszabb tincseket pedig kedvedre, hangulatodhoz igazítva formázhatod!

  • Egy kis borzongás nem árt, ugye? Bob fazonú frizura, de hátul kicsit felnyírt, a végeken pedig éppen annyira borzas, mint amennyire kell, hogy bohém legyen! Vidám, könnyen kezelhető frizura, szóval nyárra pont ideális!

  • Hosszú, de rövid! A long bob valójában átmenet a hosszú haj és a rövid frizura között. Úgyhogy ha unod a hátad közepéig érő loknikat, de a „tüsi” túl drasztikus lenne, ez lesz számodra a tökéletes választás.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...