2024.05.05. 12:30:45 4896 207

Túl vagy már a tavaszi nagytakarításon? – Ha még nem, most megmondjuk a tutit
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tudjuk, lassan itt a forró évszak, úgyhogy ez a nagytakarítás már inkább nyári, mint tavaszi. De hát annyira egybefolynak már ezek az évszakok, úgyhogy szerintem egy apró csúszás igazán belefér. Ha viszont azt sem tudod, hogyan is állj neki, mutatunk egy szuper ötletet, amivel még hatékonyabb és még gyorsabb lehetsz.

Takarítás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Takarítás

Tisztában vagyunk vele, hogy sokszor nem azért marad el a nagytakarítás, mert nincs hozzá kedved, hanem azért, mert nincs rá időd. A lenti néhány tipp ezen is segíteni fog!

Ne akarj mindent is egyszerre!

Ne hajszold magad olyan hiú ábrándokba, hogy egyetlen nap alatt végigérsz mindenen is! Oszd el 2 napra a teendőket, vagy a lakás részeit, és máris könnyebben megy a dolog!

Oszd el!

Próbálj meg naponta minimum 2-2 órát áldozni a takarításra. Nem kell, hogy ez egybefüggően 2 óra legyen! Eloszthatod a teendőket többször fél órára is! Ezzel is sokat könnyíthetsz a dolgodon!

Ne halmozd a célokat!

Ha már megvan, mely 2 napot áldozod fel a nagytakarítás oltárán, oszd el, mik lesznek a célok 1-1 nap. Mindkét napra 2-2 célt határozz meg! Az első nap legyen a rendrakásé, amikor is minden visszakerül a helyére, a felesleges holmik pedig a kukában landolnak. Aztán jöhet a portörlés! A második nap pedig legyen a padló, szőnyeg takarításáé. Állítsd csatasorba a porszívót, seprűt, felmosót. És jöhet egy utolsó simítás mindenen, hogy végül elkészülhessen a mestermű!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...