2019.03.08. 16:18:50 9176 281

Taco-szósszal élte túl a hófogságot egy oregoni férfi és kutyája
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy közép-oregoni férfit és kutyáját találták meg a rendőrök, akik a hó- és – ebből kifolyólag a menedékül szolgáló – járműfogságot Taco-szósszal igyekeztek túlélni.

Taco szósz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Taco szósz

Emily Mee a Sky News hírtudósítója 2019. március 4-én számolt be arról az eseményről, mely szerint egy férfi és kutyája Taco-szósszal próbálta átvészelni az öt napig tartó hóvihar miatti személygépkocsiba szorultság időszakát.

Jeremy Taylor, egy közép-oregoni 36 éves férfi, az eseményről egyik barátjának később azt mesélte, hogy a Taco Bell fire szósza tartotta benne az életet (és mondhatni a remény „lángját” nemkülönben) ötnapos megpróbáltatása alatt.

Taylorra és Ally nevű hűséges szövetséges-kutyájára épségben és éhesen találtak rá a Deschutes megyei seriff hivatal emberei. A férfi és kutyája öt napig tartó hócsapdába esettségüket a járműben tartott egyetlen ehető étellel próbálták elviselhetőbbé tenni, átvészelni.

A két járműbe szorult túlélő az Oregon közelében található Sunriver nevű erdő útján, hóba ragadt személygépkocsiban, Taco- szószon élve reménykedett, míg rátalált a rendőrség. A férfi nem számíthatott egyéb menedékre a hóvihar és hideg elől, mint a Toyota 4Runnerj járműjére, néhány üveg mártásra és kutyája társaságára.

Minden egy átlagosnak induló vasárnap történt, amikor a fiatal férfi elhatározta, hogy elmegy üzemanyagot vásárolni, mely útra Ally kutyáját is magával viszi. A hóvihar eltorlaszolta az útjukat, nem tudtak hazakocsikázni, ezért a Sunriver erdőben ragadt kocsiban töltötték éjszakájukat. Mire eljött a reggel, a férfi arra lett figyelmes, hogy még több hó esett, ami nem vitte előbbre a hazajutás ügyét. Próbálkozott, hogy gyalog megtegye az utat, ám terve gyorsan füstbe ment, ugyanis túlságosan mély volt a hó a lábai alatt.

Taylor, aki nem mellesleg híve volt a szabadtéri életnek, azt mondta a rendőröknek, hogy arra törekedett, hogy a kocsimotort melegen tartsa, és a meglelt szószokkal valahogy igyekszik átvészelni mindezt. A férfi eltűnését szerdán jentették be, a bejelentő pedig azt is elmondta, hogy minden jel arra utal: Taylor nem vitte magával mobiltelefonját. Őt és kutyáját a rendőrök motoros szánnal keresték meg, és szerencsére ép állapotban leltek rájuk. Közép-Oregonban az elmúlt hetekben számos hóviharról számoltak be.

Taylor Facebook-oldalán mondott köszönetet megmentőinek.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...