2023.07.30. 10:59:01 6438 241

Szárítsunk hajat! – No, de mégis hogyan?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ki ne szeretné a frissen mosott haj illatát, tapintását? Amikor hajkoronánkat mindenféle kencével, pakolással, balzsammal kényeztetjük, cserébe ő ragyog. Habár a végeredményt szeretjük, ám az odáig vezető út – hm, az már egy kicsit más kérdés!

Hajszárítás és hajformázás hőkárosodás nélkül - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hajszárítás és hajformázás hőkárosodás nélkül

Mert hajat mosni jó, ám a szárítással bíbelődni már kevésbé. Persze, ha rövid frizurát viselsz, úgy viszonylag egyszerű a dolgod, ám félhosszú, hosszú haj esetén néha egy örökkévalóságnak tűnik az egész szárítósdni. És melyik módszert érdemes alkalmaznunk? A legnagyobb kánikulában is ragadjunk hajszárítót és fújjuk az arcunkba a meleg levegőt, úgysincs elég forróság? Netán hagyjuk megszáradni a napon, a friss levegőn? Abban az esetben tényleg elég hosszadalmas a szárítás, és sajnos nem mindig van erre időnk. Sőt! Hajszálainknak, hajhagymáinknak nem tesz kifejezetten jót, ha sokáig cipeljük a víztől elnehezült, nedves hajat! Ha hajszárítót használunk, az valamivel gyorsabb, de a forró levegő, amit sörényünkre fújunk, töredezetté teszi tincseinket.

Akkor most mégis mi legyen?

Ne is mossuk meg a hajunkat, várjuk meg, míg öntisztul? Esetleg bízzuk magunkat szakemberre, mert egy fodrász biztosan jól kezeli a hajszárítót, hetente egyszer pedig belefér, hogy elmenjünk fodrászhoz, nem igaz? (Hát, nem igaz…:-))

Íme, a bombabiztos módszer, ha hajat szárítanál!

Nos, ha ezt a módszert idő hiányában nem is mindig alkalmazod, azért alkalmanként nem árt bevetni, mondjuk hajad egészsége érdekében. Mosás, törlés után hagyd száradni egy kicsit tincseid, hogy ne legyen annyira vizes. Utána alacsonyabb hőfokon szárítsd, de úgy, hogy körülbelül 15 centiméterre legyen a hajadtól.

Ha alkalmanként ezt alkalmazod, azzal máris sokat tették hajad egészségéért!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...