2023.07.21. 10:51:14 6239 233

Szagtalaníts! – 3+1 tipp, hogy ismét illatos legyen a cipőd
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nyáron csinosabbnál csinosabb szandikba, papucsokba bújtathatjuk a lábunkat, amiben szabadon mozoghatnak lábujjaink, és a szellőzés is megoldott. Alkalmanként azonban a meleg évszakban muszáj cipőbe bújnunk. Ilyenkor kér apró problémával találjuk magunkat szemben: a láb izzadásával és a cipőből áradó kellemetlen szaggal.

Használt cipők - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Használt cipők

Némi odafigyeléssel szerencsére a probléma „szagos” része könnyedén megoldható! Íme, 4 szuper megoldás, hogy a cipőd ne a bűztől illatozzon!

  • Ha van rá lehetőséged… Ha napi 8-10-12 órát a lábadon van egy cipő, viszonylag kevés ideje van arra, hogy jól kiszellőzzön, megszáradjon. Így nem csoda, hogy a bacik, egyéb kórokozók viszonylag könnyen elszaporodnak a lépőben. Ha tudod, váltogasd a cipőidet, csak minden másnap kerüljön vissza a lábadra ugyanaz a lábbeli.

  • Ha a kezedbe akad némi citrusos! Egy kevés narancs- vagy citromhéj könnyedén megoldhatja a „bűzös” gondjaidat! Tegyél egy keveset belőle a problémás lábbelibe, és hagyd, hogy az illóolajok néhány óra alatt megtegyék a hatásukat!

  • Legjobb a szabadban! Ha szeretnéd, hogy a cipőd biztosan kiszellőzzön, és ki is száradjon, lehetőség szerint vedd ki belőle a talpbetétet is, és a szabadban szárítsd! Ugye, hogy mindjárt más!

  • Jöhet egy kis por? Hogy ne izzadjon a lábad, és a bacik se szaporodjanak el túlságosan a lábbelidben, egy kevés sütőpor vagy hintőpor meg fogja oldani a problémádat! Mehet egy kevés valamelyikből a lépőbe, és se verejték, se szag!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...