2019.03.06. 18:36:38 15633 471

Sült gyümölcssaláta? – Hogy micsoda?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem, nem hajtottunk kettőt a szakácskönyvben, és nem is olvastunk össze két sort. De még csak nem is a képzeletünk űz furcsa játékot velünk. Ezt a gyümölcssalátát pofonegyszerű összerakni, és bizony a sütőben kell készre varázsolni.

Gyümölcssaláta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyümölcssaláta

A hozzávalók hallatán olyan sokban nem tér el egy egyszerű gyümölcssalátától, legalábbis a tojást, tejfölt leszámítva:

  • 1 kg gyümölcs vegyesen (alma, körte, banán, esetleg szőlő)

  • 30 dkg tejföl

  • 2 db tojás

  • fahéj

A gyümölcsöket meghámozás után szeljük apró darabokra. A tojások sárgáját válasszuk el a fehérjétől. Utóbbiból verjünk kemény habot (édesszájúak édesíthetik némi cukorral, mézzel, lekvárral), míg a sárgáját keverjük össze a tejföllel. Ha megvan, keverjük össze óvatosan a két masszát, és ízesítsük némi fahéjjal. A feldarabolt gyümiket oszlassuk el egy hőálló tál alján, erre mehet a tejfölös, tojásos keverék. A sütőt 200 ⁰C-ra melegítsük elő, majd ugorhatnak is be a gyümölcsök úgy 20 percre. Ha a teteje már szép aranybarna, akkor van kész.

Forrás: chefkoch.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...