2024.03.18. 17:39:04 4604 170

Örök vitatémák – És Te min kapsz össze a pároddal?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Legyen bármilyen idilli is egy kapcsolat, azért néhanapján minden szerelemben megesik, hogy a felek összevitatkoznak kisebb vagy nagyobb problémákon. Van, hogy csak csipp-csupp butaságokon kapnak hajba, ám vannak egészen komoly horderejű vitatémák.

Vita | Fotó: 123rf.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vita | Fotó: 123rf.com

Hogy mi az, amit egyik pár sem tud elkerülni, és előbb vagy utóbb biztosan egy civódás kiindítója lesz? Hát, ezek itt ni:

Piszkos pénz

Bizony, az anyagiakkal összefüggő viták nem ritkák a párkapcsolatokban! Vagy az a baj, hogy kevés a pénz, vagy az, hogy sok, vagy az egyik többet keres, vagy miért csak annyit, miért nem vált, megy előre, hogy jobb legyen? Kellő empátiával persze ezek a kérdések is tisztázhatóak.

Kevés idő

A mindennapok telnek, rohanunk, egyik nap jön a másik után, hajtunk, hogy jobb legyen, és szépen lassan eltelnek a napok, hetek, hónapok, anélkül, hogy igazán arra figyelnénk, akire kell. A párunkra, aki támogat minket mindenben, mellettünk van a nehéz időkben. Sajnos, sokszor tudatosan kell odafigyelnünk, hogy jusson elég idő a másikra, kettesben legyünk, szervezzünk közös programokat. Nem egyszer ez is vitatéma a szerelmesek között.

Minimális figyelem

A digitális világ beszippantott minket és fogva is tart. Sokszor akkor sem vagyunk képesek letenni a telefonunkat, amikor nagyon is muszáj lenne. Mondjuk, amikor a párunk kommunikálna velünk, mi pedig csakis a telefonunk kijelzőjét bámuljunk. Tegye fel a kezét, aki szóvá tette már ezt a párjának! Ugye, hogy Ti is vitáztatok már ezen?

Zavaró rendetlenség

Az kedves dolog, ha ez egyik fél megvárja a másikat mondjuk a vacsorával, hogy együtt egyenek. Ám az, hogy a házimunka elvégzésével, rendrakással is a másik felünkre várunk, mert nekünk valamiért nem füllik a fogunk némi rend „összevarázsolásához”, az már nem járja. No, hát ebből lesz a vita.

Közös hobbi

Míg korábban mindent IS együtt csináltatok, addig manapság megszűntek, de legalábbis csökkent a közösen eltöltött szabadidő, mert mindenkit más érdekel? Nincs ezzel probléma, de ha ez egyik félnek rosszul esik a túl kevés közös program, érdemes újra kicsit több közös pontot keresni, hogy ezzel is elejét vegyük a vitás helyzeteknek. (És persze azért, mert jó a másikkal lenni.:))

Forrás: miss.at/ Sarah Zacek

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...