2015.10.28. 13:58:48 9927 298

Nálunk nincs őszi szünet! Keressük a 10 millió Ft gazdáját!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A PROAKTIVdirekt.com nyereményjáték nem állt meg, nálunk nincs őszi szünet és henyélés, a játékosok folyamatosan gyűjtögethetik a pénzt nyereményszámlájukra, hogy a játékidőszak végén a lehető legnagyobb összeget nyerhessék meg! Csatlakoztál már?

Pénz,  nyereményjáték - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pénz, nyereményjáték

Hogyan hozhatod ki a maximumot a játékból?

Először is, vedd komolyan a nyereményjátékot! Gyere vissza hozzánk mindennap, és légy aktív tagja csapatunknak. A PROAKTIVdirekt.com nyereményjátéka folyamatos, egy-egy sorsolás után a játék újra indul és Neked ismét esélyed lesz nyerni. Most például az őszi nyereményjátékunkban vehetsz részt, amelynek nyertesét december 8-án sorsoljuk majd. Tehát van még időd a pénzgyűjtésre! A maximális megnyerhető összeg: 10.000.000 Ft.

Tippek a nyereményjátékhoz:

  1. Lépj be mindennap a profilodba! (1000 Ft-ot írunk jóvá a számládon naponta, ha ezt megteszed.)
  2. Olvasd magazincikkeinket, és növeld a nyereményszámládon látható összeget napi maximum 2000 Ft-tal! Kérj e-mail értesítést itt>>
  3. Keresd a további pénzgyűjtési lehetőségeket az oldalunkon:

- például oszd meg cikkeinket (10.000 Ft/megosztás),
- hívd meg barátaidat (szintén 10.000 Ft-ot kaphatsz),
- válaszolj kérdéseinkre (3000 Ft/kérdés),
- vagy regisztrálj partnereinknél is – akár 1.000.000 Ft nyereménynövelést is megnyerhetsz. - Ráadásul, itt további kuponokra, kedvezményekre vagy tárgyi nyereményekre is szert tehetsz!

Mi a feltétele a sorsoláson való részvételednek?

Regisztrálj és/vagy csatlakozz az aktuális játékhoz.

(Ha már regisztrált tag vagy de még nem vagy biztos benne, hogy csatlakoztál a játékhoz, lépj be a profil oldaladra!)

Érdemes megfogadnod jó tanácsainkat, hiszen minél aktívabban veszel részt a PROAKTIVdirekt nyereményjáték és életmód magazin életében, annál több pénzt gyűjthetsz nálunk virtuális számládon! Az összeget még karácsony előtt meg is nyerheted. Készpénzben!

Mire vársz még? Csatlakozz most!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.