2024.04.14. 08:29:11 6052 237

Mindened a tészta? – Ezért jó/rossz, ha ezt fogyasztod
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Lehet pizza, bukta, lehet káposztás cvekedli, lehet túrós tészta, spagetti, carbonara, neked mindegy is, a lényeg, hogy tészta legyen. Háziasszonyként is imádnivaló eledel, hiszen a tésztás ételek könnyen és gyorsan elkészíthetőek, így nem kell órákat a konyhában álldogálnod miattuk.

Citromszószos tészta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Citromszószos tészta

Ugyan Sophia Loren is megmondta, hogy a tésztának köszönheti a szépségét, de tényleg ilyen egyszerű lenne? A tészta, fogyasszuk is bármilyen formában, igazi kalória- és szénhidrátbomba, úgyhogy nem árt csínján bánni vele. Vagy mégsem? De mi történik velünk, ha tésztát eszünk?

  • Erősít! Ha a megfelelő minőségű és mennyiségű fehérjével kombinálod, az izmaidra is jó hatással lehet, hiszen fejleszti, építi azt!

  • Fogyaszt! Habár a szénhidráttartalma elég magas, egy adag tészta nagy előnye, hogy sokáig eltelít, így nem tör ránk a farkaséhség idő előtt. Ésszel fogyasztva nem ront a diétánkon, sőt, akár annak egy igen fontos része is lehet. Csupán a megfelelő fehérjékkel, zsírokkal kell kombinálni!

  • Segít! A figyelmünket és a koncentrációnkat mindenképpen javítja, hiszen óriási energialöketet ad nekünk.

  • Feltölt! Méghozzá gyorsan! Egy tányér tészta gyorsan energiához juttatja a szervezetünket, ami a mai rohanó világban bizony nem utolsó szempont.

  • Jó kedvre derít! Ami miatt nem ajánlott mindenkinek a tészta, az az, hogy gyorsan megemeli az inzulinszintet. Jó hír viszont, hogy így óriási boldogság-fröccsel ajándékoz meg minket, szóval, a kedvünk biztos jobb egy lesz egy tányér spagetti után.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...