2023.07.17. 13:55:09 7290 270

Megrepedt a tojás? – Így használd fel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem egyszer megesik, hogy a frissen megvásárolt és hazaszállított tojás útközben megsérül. Megrepedt, vagy valamiért beleszorul a tojástartóba. Ez elég kellemetlen jelenség tud lenni, hiszen ilyenkor ezekkel a tojásokkal már nem számolhatunk a szemétben landolhatnak. Vagy mégsem?

Tojás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tojás

Szerencsére nincs minden veszve akkor sem, ha egyik, vagy másik „tojgli” sérülést szenvedett! Így segíts magadon és a „bibis” tojáson!

Ha megrepedt

A megrepedt héjú tojást már nem a legszerencsésebb megfőzni, mert ilyenkor a kis résen kifolyik a tojásfehérje, és így fő meg. Ám ha főtt tojásra lenne szükséged, csak csomagold be a repedt héjú tojást egy kis alufóliába, és főzd meg így.

Ha beragadt

Valószínűleg veled is megesett, hogy a tojás beleragadt a tartóba (vagy azért meg megrepedt és kifolyt belőle a fehérje, vagy azért, mert egy másik tojásról folyt rá annak belső része). Ilyenkor Te is kihajítottad a tartót a tojással együtt? Kár volt! Legközelebb inkább nedvesítsd be a tartót a beragadt tojás alatt, majd próbáld meg kiszedni így a tojást! A tartó így is, úgy is megy a szemétbe, legalább a „tojglit” mentsük meg!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...