2023.10.20. 17:46:31 6679 240

Még nem vagy elkésve! – Ha közeleg a Halloween, dekorálj!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hosszú évek óta az október egy olyan hónap, amikor alkalmunk nyílik jelmezbe öltöztetni magunkat és az otthonunkat is. Csak semmi bonyolult, a lényeg, hogy némi „vér”, esetleg rémületet okozó elem is keveredjen az öltözékünk és a dekorációnk közé.

Dekoráció Halloweenkor - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Dekoráció Halloweenkor

Mindannyian szeretjük otthonunkat csinosítgatni, a saját kedvünk szerint formálni. Az őszi hónapokban új köntösbe öltöztetjük környezetüket, Halloween közeledtével pedig jöhetnek a töklámpások, denevérek és társaik! Íme, néhány tipp, hogyan legyen mókásan félelmetes és félelmetesen mókás a környezetünk!

  • Még a gyümölcs is jobban csúszik! Pucolj meg néhány mandarint úgy, hogy egyben maradjon. Ugye, hogy olyan, mint egy Halloween tök? Cukorkából vagy marcipánból készíts kis kacsot a közepére. Most jöhetnek a banánok! Hámozd meg őket, vágd őket félbe. A szájukat formázd meg egy nagyobb kávészemből, a szemük lehet csokicseppből, csokipasztillából! Ugye hogy félelmetesen finom?

  • Még gyűjtheted a gurigákat! Ennek a dekorációnak az elkészítése pofonegyszerű, mert csak néhány wcpapírgurigára, gézre, némi fekete festékre lesz szükséged. Tekerd körbe a gurigákat úgy, hogy kihagysz egy kis részt az arc részére. Ide fesd rá a múmia arcát és már kész is!

  • Maradhat a festék! Ha bulit is szervezel, a poharakat is érdemes ám feldobni! A fehér papírpoharakra fess „szellempofákat”, hogy ivás közben se maradjon el az izgalom!

  • Ha a töklámpáson már túl vagy! Fesd be a tököt vagy tököket aranyszínű festékkel, és pillanatragasztó segítségével ragassz fel apró műanyag pókokat az oldalára, csak a borzongás kedvéért!

  • Ha időhiányban szenvedsz! Akkor irány a dekorációs bolt, és jöhetnek a fekete, narancssárga lufik, „Happy Halloween!” feliratok!

  • Már az ajtóban elfog a borzongás! Fekete kartonpapírból vágj szellemarcot a bejárati ajtóra! A „szívélyes” fogadtatást mindenki értékelni fogja!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...